sista arbetsdagen innan SEMESTERN!!!!!!

Morgondagen kvar... Efter kl 16.00 imorgon kommer jag sitta på balkongen med en öl i handen, eller en smarrig drink... *längtar*

Idag har vi tvättat... booring... men behövde en ren uniform tills imorgon, vill ju inte stinka på sista arbetsdagen...

Sonen sussar, sambon tittar på nyheterna på Aljazeera... Hatar den kanalen, nyheter om och om och om igen... Samma sak, precis som CSN...

Pratade med fd chefen, nu vill jag börja övningsköra. Tror jag kommer välja Ringens Trafikskola. Verkar bäst...  Helt ok priser. Men övningsköra i stan?? Hoppas man kan börja någon annanstans.... Som ute i skogen någonstans, där det inte finns en kotte, och inga träd för den delen heller.. Önska kan man...

Nu är det spikat, åker till Åland på lördag kommer hem på söndagen. Tänk på mig.. ((känner mig som en liten unge, jag vill inte åka... snälllaaaa... Önskar sambon kunde följa med, men det är bäst om han är hemma. Han kommer bli uttråkad))

Se om jag träffar min bio pappa, kanske, kanske inte.. Let see... Gnider kulan... Smeker den varsamt...


Imorgon ska jag, T och G ut och äta stor inför-semester-lunch. Bara vi tre... Ska bli sketa trevligt... Sugen på fetaost.. Vill ha, vill ha...


Denna bil diggar jag KIA RIO och KIA PICCANTO  i svart färg (fint men blir så himla varmt på sommaren)
men kommer nu hinna hitta fler snygga, små bilar.. Måste ha en mindre, för jag måste kunna parkera bilen utan att dö på kuppen. Tänk mig köra?? Kommer nog bli en bra bilist.. Men tänker inte köra på några transporter. Tänk mig som bilförare på en knall?? Jag skulle döööö.... Nej, det får vänta... Ska inte börja dagdrömma.. Men vill ta körkort. Klarar som skitungar på 18 år, ska väl jag för fan klara det!!!  Ser mig en stöddig, kaxig lite sönderblonderad jänta tuggande på ett tuggummi. Smask smask, virrar tuggummit runt fingret...
Kan de så kan fan jag med!!!  *slår mig på bröstet, som en gorilla*


*nattinatt*

midnatt

Jag kom hem efter midnatt igår, synd att man går på flex annars hade det blivit en fin övertidsersättning. Men men.
Men jag älskar mitt jobb, går nu sista veckan som VB, kommer sakna det! Efter semester blir jag "vanlig" vårdare igen. Saknat kontaktmannaskapet, men nu ser jag bara semester framför mig. Imorgon och fredag blir det till att rensa och skriva ner lite fakta som behövs för att det ska bli en bra överlämning till ordinare VB

Kom hem runt 17.00 idag, åt pizzan från middagen igår (snodde sonens överblivna salamipizza), supergott.. Somnade på soffan. Syrran ringde, kände mig otrevlig, men var så himla trött. Mycket nu, stressen kommer mer och mer. 2 dagar kvar på jobbet, sedan börjar semesterna. Och det första jag måste göra är att åka till Åland. Och träffa farfar, får alltid ont i magen när jag åker dit, blev ju dit tvingad som liten. Åkte med pappa, men han lämnade mig alltid hos farfar och farmor, alt så bodde vi i deras hus i Mariehamn, men då blev jag lämnad ensam på kvällen. Och då var jag inte gammal, runt 10-12. Men ensam, känner inga grannar... No fun!
Värsta av allt, denna gång måste jag åka med sonen. Vill att sambon ska följa med, men tror han inte kommer tycka om det. Farfar och hans kommentarer. För hans bästa, så får han vara hemma. Vi får ta en ålandskryssning tillsammans istället, roligare...


Nääh, ska försöka umgås med sambon, men det är lite spänt mellan oss nu. Han vill åka till Örebro denna helg, men vill inte. Jag vill också. Och vem ska han bo hos? Jag är grymt svartsjuk när det gäller att åka till annan ort. Det har jag väl exet mitt att tacka för...


Ska lägga sonen

*nattinatti*

3 kvar

Vem sitter kvar på jobbet? Jo, jag! Sambo är hemma med sonen, vill också vara det! avis...

Blir väl hämtmat idag, sambon o co har väl säkert ätit innan jag har kommit hem.

Ska fortsätta jobba nu

*nattinatti*

sista veckan

4 arbetsdagar kvar.. Yes!

Jobbat ihjäl mig idag, värmen tog kål på mig. Sittandes med pappersgöra.. Blää. Saknar att vara ute på fältet, närkontakten.

Idag ringde jag sonens farbror som nu befinner sig i USA, han blev glad. Vi har träffats en gång, när han var i Sverige, men det var länge sedan. När jag och sonens pappa fortfarande var tillsammans.
Ska ringa honom igen, om ett par dagar.

Får lite ångest, måste ta mig i kragen och läsa exets dom.. Men dra mig för det, men vill veta vad som står om mig, så jag vet. Hoppas det inte står mycket, ingenting. Men jag vittnade i tingsrätten, ska sätta mig någon dag. Men när vet jag inte, vill göra det snart. För jag misstänker var han befinner sig idag, krävs ju inget genie för det.


Sambon duschar, han är lite sur på mig tror jag. Han och sonen har tittat på fotbollsmatch, Örebro mot Hammarby. Och jag har suttit klistrad framför datorn.

Jag som köpte cocktailfrukt och vaniljglass till kvällen i ära. Men inte rört det, en dag imorgon också, som tur är.

Ska sussa nu, sambon står startklar för en god natt sömn... Det ska väl jag med..


*nattinattti*


Shoppingdag nr 2

Idag åkte vi till Farsta Centrum för att leta efter spelet sonen ville köpa. Gick in på Game, men de säger att de inte har det. Går vidare till BR, där ser jag den, men kostar 449 kr, säger inget till sonen. Låsas leta vidare. Vi lämnar butiken. Går runt och tittar lite, bla till mig... Jippi. Går förbi H&M, behöver köpa nya hårfärg, när jag väl stod där kom jag inte ihåg vilken färgnyans jag använde sist. H&M`s egna, muticolor. Det fanns typ 4 olika nyanser, men kom inte håg vilken just jag använde. Kände mig som en idiot.

På Stadium hittade jag billig gummistövlar till sonen samt 2 t-shirtar till honom. När jag kom hem såg jag på kvittot att jag hade betalat full pris på stövlarna, 50kr skillnad. Bara för sakens skull ska jag åka tillbaka och kräva pengarna.

Vi gick tillbaka till Game, för sonen hade nu bestämt sig att köpa ett annat spel. Men vad hittar han? Jo spelet han hade letat efter, efter 2 dagars letande fick vi jackpot. YES!!

Åkte hem, varmt som fan.
Somnade på soffan i ca 45 min, sköönt... Fläkten var på max...
Tittade på Jackass 2, grym. Älskar killarna, ja jag vet att jag är knäpp. Men jag är jag.

Nu tittar vi på Det Okända, men denna vecka var det inget speciellt. Synd.


*nattinatti*


((OBS! 5 dagar kvar innan semestern.....Nedräkning pågår för fullt))

englas mamma

Hittade hennes blogg.

Tycker såna brott får inte ske, en flicka som varken har styrkan eller psyket att brottas mot någon karl.
Det får bara inte ske, inte mot någon, men absolut inte mot någon som inte har möjligheten att försvara sig. Sjukt.

Men det var inte det jag tänkte på, har någon gång hört englas mamma prata på div nyhetes inslag, men var är hennes pappa? Styvpappan är nämnd då och då.
Men hennes bio pappa??

En fundering.


För själv har jag en son med en annan man, och vår sons högsta önska är att vi en dag blir tillsammans igen. Sonen tror inte att hans pappa kommer slå mig igen. Han vill så gärna bli en hel familj igen, men va är vi nu? Vi trivs ju alla tre tillsammans, jag, sonen och min sambo. De fungerar tillsammans men likt förbannat kommer det kommentarer från sonen som tex " A**** kommer du alltid bo med oss?"  Det gör ont att höra dessa.

Om han bara visste vad för man hans pappa verkligen är. Om han bara visste hela sanningen om vårt förhållande. Om han bara visste, hoppas dock aldrig han får reda på hela sanningen. För jag vill inte att han ska veta, det kommer göra ont. Mycket ont.

shoppingdag

Vi började med vår dag att åka till Skärholmens Centrum. Gick till EB Games (ett måste för sonen). Letade efter en sexbutik, som jag fick reda på en vän att det skulle finnas en där. Inte en sliskig utan klassig sådan. Hittade den *snyft*


Vi hittade dock Lush, sonen ville ha en egen speciell tvål, vad är bättre än en butik som Lush?

Pris: 59 kr / 100g

Ny härlig gästtvål i begränsad upplaga med lyxig doft. Använd över hela kroppen och förför din omgivning med grapefrukt, ros och jasmin.


Han kan ju inte använda samma tvål som sambo *grr*




Vi gick vidare till Lindex där jag hittade en väska jag har tittat in tidigare, men då en brun. Men nu hittade jag den i svart, perfekt.
249 spänn, som hittat.





Vi åkte vidare till T-Centralen, på jakte efter ett ps2 spel till grabben, gick till EB Games samt Game men hittade inte spelet han sökte.

Letade efter en snygg keps till sambon, inget på Stadium men hittade på TopStreetWear aka Speedway.
Grabben ville också ha en, och jag var på gott humör. Vips så blev det två kepsar till lite mer än 400 kr (urrk host host, andnöd)



 Sonens nya keps Lite liten dock, skitunge, han får anv den ändå.


 Sambons nya keps, men istället för blå är den röd.


(( ska be sambons bror skicka lite kepsar till killarna i familjen. Svågern bor i USA))


Efter shoppingen blev vi hungriga, åkte till Medis för att äta kebab. Inte världens goaste, men helt ok!
Sedan begav vi oss hemåt, åkte bussen från Gullmars. Men va varmt.. Puuh...

Hemma i kylan nu, fläkten är på högsta fart.
Undra om man ska kila ner och köpa något gott till ikväll, eller vill plånboken vara ensam ett tag?

farfar

Farfar ringde hem till oss.
Vi har ingen superkontakt, han är ålänning och bor självklart på åland.

Han sa nu att jag måste åka dit för att ta lite av farmors saker, hon gick bort i våras. Så nu håller de på att rensa. Men han ville att jag ska få första ting på hennes saker innan min biologiska pappa kommer dit.

Farfar sa något så här, måste vara snäll mot dig, för att din pappa var inte var snäll när du var liten..

Det gillade jag att höra, att han förstår att min bio pappa har åsidosatt mig under hela mitt liv, än idag.
Fick även höra att de för två veckor sedan hade haft födelsekalas för min biopappas dotter, min halvsyrra. Ett kalas på Åland med hela släkten. Var jag ens inbjuden? Nej..
*grrr*

Ska få en symaskin, som farmor tydligen hade, ganska ny sa han. Med ny menar han säkert 10 år på nacken.


nya favoriter

De senaste dagarna har jag varit helt beroende av dessa smaskiga ting:

Extra Drops, smak  Caramel mint (mitten)




samt V6 tuggumi Green tea jasmin smak.


sambon

och jag har inte kunnat hålla händerna till oss själv. Vi har fått en nyglöd...

*nattinatti*

jobbar, jobbar, jobbar

Det känns som jag bara jobbar och jobbar. Inget liv utanför jobbet. Men jag gillar mina nya arbetsuppgifter. Men snart är semester på tur, om 10 arbetsdagar, gör allt lättare.

Snart är det löning, det betyder att jag och mellansyrran ska gå ut och supa.. Eller festa. Men det hon inte vet, att jag på äldre dar inte klara av att dricka så mycket. Så vi får börja med äta någon god middag, innan vi tar till oss glasen..


Enligt min son är jag en elak mamma, va det sved att få höra det. Enligt honom är jag bara elak, skriker. Det gör i hans hjärta säger han.

Det gör ont i mitt hjärta och höra det.

Men är han arg/ledsen för att jag har skällt ut han eller/och för han har blivit av med sitt Nintendo DS pga misskötsamhet?


dagens namnsdag

Margareta och Greta har namnsdag idag, varför jag skriver detta vet jag inte. Mina syskons farmors namn hette Grete (nu står det helt stilla eller var det Margareta??)
Har några vaga minnen av henne, har inte så många minnen kvar av henne. Tror aldrig att "vi kom överens",  jag var ju dottern till hennes sons sambo,  inte deras barnbarn. Kanske jag har fel. Men mina syskon avgudar henne, så en go kvinna var hon med största sannolikhet!!



tillbaka

Sonen har nu kommit hem efter ha spenderat 2 nätter hos mormor,morfar, mostrar och katterna. (nå duger det D?)

Sambon och jag skulle gå och äta kinamat och sett en film på bio i torsdags, men det blev kaos på jobbet vilket resulterade att jag kom ifrån jobbet runt 19.00 (skulle ha gått hem 16.00)

Vi tog hem kinamaten istället. Så det vara bara jag, sambon och god mat!!

Igår kväll kom vi ut, åkte till stan runt 19 snåret, gick till biografen för att köpa biobiljett... The Happening.
Gick till fd coffee cup, tog en varsin kaffe (jag tog kaffe mocha såklart!!)

Filmen var jättebra, men jag blev självklart lite sur/besviken.

När jag är ute med min man, så vill jag att han tar hand om mig, dvs hålla mig i handen, krama om mig, puss mig.. Men på den fronten fungerar inte det. Vill att andra ska se oss tillsammans.

Hur ska jag få sambon att göra detta?

Trött är jag på denna förkylning. Hemma finns ingen alvedon, ipren eller treo, slut... Mår fortfarande inte bra, hostan låter inte jättebra... Man ska inte jobba när man är sjuk så är det bara, tyvärr tänkte jag inte på det...

Sambon lagar mat, god mat, min favvomat, tror jag.
Fick svart på vitt igår, jag har gått upp i vikt. Fan skit piss helvete..Men det ska vi ändra på, har i aug 2 veckor semester och sedan är det högskolan i ca 2 månader, perfekt läget för att starta igång med träningen igen. Och en cambridgekur...


Sonen är ute och leker... Tyst... Men vill bara gosa med honom, men det vill inte han.. Han e ju en stor pojke nu, då kan man ju inte krama sin mamma..


sonen borta!

sonen är hos sin mormor... Det är tyst i huset.. Bara jag och sambon....

Sambon har cyklat till Vi för att köpa något tills ikväll.
Själv har jag sovit en timme eller så på soffan, förkylningen är kvar men bättre.

Va brukar man säga, när katten är borta dansar mössen på bordet   :)

*nattinatti*

ge upp

Dumma förkylning, ge upp nu... Orkar inte att jobba med dig.. Lämna mig ifred....

snäälla

gud bevare mig väl, jag är förkyld. Får inte vara hemma. Petar i mig allt möjligt som kan göra mig bra/bättre. Det enda som verkligen fungerar är mix, dvs en alvedon och en ipren/ibumetin.

Vill inte vara sjuk, kan inte vara sjuk, får inte vara sjuk!!!!! Det går inte!!

Men va jag är fettis sugen, mcdonalds mums, vill ha vill ha. Är det kroppen som vill ha det pga förkylningen? Ge mig något fettigt, min kropp vill ha det.

Provade en ny baddräkt, tanktini med trosa. Såg ut som en flodhäst, sambon kom fram och gav mig en värmande komplimang. Tyvärr hjälpte detta inte mycket, jag är bara för fet. Men det värmde lite i själen i alla fall.

Orkar inte skriva mer, är dålig... Ska till jobbet imorgon.

Sambon mår bra liksom sonen... Älskar min familj   :)


*nattinatti*

bli bra..

Kort uppdatering om vår helg.

Jag kom hem runt 16 i fredags, hämtade sonen direkt. Mysigt bara vi två. Sambon var på väg hem, han hade spenderat dagen hos en vän.
Lördagen bjöd på lite skoj, först åkte vi till stan fram och tillbaka. Inget speciellt. Kom hem runt kvart i fem. Halv sex stod jag startklar på signal från en kompis/kollega. Vi skulle iväg på inflyttningsfest/30års fest hos en kollega. Kvällen var jätte trevlig.

Idag söndag, denna dag har inte bjudit på någon händelse alls, förutom en förkylning som jag började känna av på morgon. Har nyst hela dagen, non stop. Känner mig lite febrig, men ändå inte. Någon finns i min kropp som inte ska vara där. Ägaren kan få tillbaka den, har inte frågat om att bli förkyld, retur ok?

Nu är klockan 22, sonen ligger i vår säng. Vi har tittat två timmar på programmet Okända, vilket skrämde upp hon. Smarta vi.... Sambon och jag sitter i vardagsrummet, på väg till sängs tror jag..
Sambon börjar prata om att byta från VISA kort till MasterCard. Han fick VISA för typ 1 månad sedan, då valde han mellan de två... suck.... ibland undrar man... hallåååååå någon där?? *eko-eko-eko*


*Nattinatti*


mobbning!

Nu är det svart på vitt, min syster mobbar mig. (red.anm mitt inlägg om mp3-bok)

""Jag anser att ljudböcker är jättebra, speciellt för de som tex är sjuka och inte orkar/kan läsa själva, de som är för utmattade för att ta upp en bok på kvällen och hellre bara ligger och lyssnar och alla andra som lyssnar på det. Jag gillar idéen.""

från frk Bubbelplast

(( men det går att bojkotta den..))


Skakar på huvudet och näsan pekar uppåt... Hmm




Men jag älskar henne ändå, får väl igen lite för allt jag gjorde mot henne när hon var en liten skit....*mooahh*

klarat de

första dagarna som VB. Men jag är så trött, sitter här och skriver. Men mina ögon vill mycket hellre slutas igen. De gör nästan ont. Vart full rulle idag, som resten av veckan. Men vet ni vad, jag gillar det. Tiden bara flyger iväg. Började tidigt idag, 06.30, i tron att gå hem tidigare, runt 15.30. Som en vanlig arbetsdag. Men icke sa nicke, jag mitt pucko hade klantat till det. Bara sommarvikarier kvar på jobbet, det måste vara minst en ordinare. Så det var bara till att säga "jag stannar kvar". Det var ju mitt fel...nästan.. Hade inte blivit informerad om detta, det borde jag dock ha vetat, men lyckats förtränga på något sätt. Vilken märkligt beteende.. hihihi... Kom iväg från jobbet klockan sex pip..

Att det är fotboll på tv gör mig inte piggar, Norrköping - Enköping. Jag tittade på 2 avsnitt av förlossningsprogram igår, tv400. Tycker om de programmen, längtan till ett barn bara försvinner.. Vill inte trycka ut ett barn till, sambo har tvillingar i familjen. Det låter mindre lockande. Men handen på hjärtat skulle det vara underbart, tänk tvillingar, en tjej och en kille. Vilken lycka. Men jag är nöjd med mitt liv, min familj. Vill få igång min "karriär". Vill bli något... Jag börjar ju bli stor nu, så något måste jag åstakomma snart... Vill ju inte bli en nobody.

Nej nu orkar jag inte mera.. Ska försöka lägga sonen, men han är klistrad framför tv. Jag vill bara krypa ner i sängen. Rätta till kudden, så den är perfekt. Krypa ihop och känna täcket runt ansiktet... Ska börja tidigt imorgon med, men denna gång ska jag gå hem tidigare. Vill umgås med familjen också. En kollega ska ha inflyttningsfest/30årsfest på lördag. Vill dit, men det känns som jag bara spenderar min tid med jobbet/kollegorna. Men samtidigt är det länge sedan jag gjordet något vuxet. Sambon  påpekade i förra helgen att jag borde gå ut. Hade pratat i telefonen med min äldsta och bästa kompis, hon och en barndomsvän till oss skulle slå klackarna i taket.. De bjöd med mig, men jag avböjde. Vi hade sedan tidigare planerat en riktig hemmakväll... Så jag måste nog ta mig an sambon tillsägelse, och lira runt lite...

Men nu är det torsdag, och jag ska upp tidigt imorgon bitti, så jag avslutar som vanligt med:


*nattinatti*

Mp3 böcker från DN

Här kan man gratis ladda ner mp3 böcker bland annat Jens Lapidus bok "Aldrig fucka upp"

stolt

Shit va jag kan hålla många bollar i luften samtidigt... Telefonen ringer, personal springer fram och tillbaka och frågar saker heela tiden. Helt sjukt, men härligt... Jag är inte teknisk för fem öre, så allt med elektronik delegerar jag till någon annan. Det har M lärt mig, delegera och delegera!!! Våga säga emot... Gillar faktiskt det här, men sedan är jag bara på dag 2, ska köra tom 3 augusti. Bara den 9 juli imorgon, men men men.... Låt mig njuta av min egen förmåga att klara av arbetsuppgifter jag aldrig har sysslat med.

Sambon har varit hemma och softat. Hans kompis kom förbi med sin son. Han tar det lugnt, han vill inte åka någonstans, han vill inte köpa ett nytt månadskort.

Busstrejken sätts igång igen efter midnatt torsdag.. Hur fasiken kan jag ta mig till jobbet? Har inte lust att promonera 15 min till tunnelbanan för att sedan åka ca 30 min för att sedan gå 20 minuter igen. Får anpassa mig lite till mina arbetskamrater, så kanske jag kan få skjus varje dag OM busstrejken sätts igång igen.
Självklart ska busschaufförerna få bättre villkor och mer betalt. Så det tycker jag!! Synd bara att hela sthlm blir larmslagen. Arbetsgivaren får ta sig i kragen och hosta upp bättre arbetsvillkor!! Svårare än så är det!! Nu vet jag inte hur deras lön är men deras krav för vila mellan passen är bara korrekt. Vem vill åka med en trött chaufför!? Inte jag!!

Nog om detta... Busstrejken kan ta sig i röven.....

Sambon sitter och glor på Allsång på Skansen. Nördvarning? Japp, i allra högsta grad!!
Men han e bara min..


Bra för män att veta/känna till:
Att fånga en kvinna är ingen match, men att behålla henne är en annan femma...
Tänk på den du!


Ska lägga mig snart och lyssna på "Aldrig fucka upp".... Me like alot...

*nattinatti*

vilken dag!

Sambon hade sin första semesterdag... Han tvättade kläderna och städade hela lägenheten.
Jag överlevde min första dag som VHB eller VB, olika personer kör olika förkortningarna. Men hur som helst, jag klarade det galant. Det var ingen lugn dag kan jag lova, men jag gick hem med huvudet högt!!

Nu står sonen i kalsonger och dansar, dags för honom att säga hej till kudden sin....
Han är klart övertrött... Samma e jag...

Sitter med en kopp thè i handen, men njuter inte riktigt. För stirrig/virrig...

Ska nog hitta mp3n och lyssna på "aldrig fucka upp".

*nattinatti*


sjuk??

Jag har haft ont i huvudet hela helgen samt ont runt skulderbladen. Sambon har också gått med huvudvärk och ont i lederna/muskler i hela sin kropp. Han är ett snäpp värre... Min huvudvärk skulle nog försvinna om jag fick bort att muskelknutar runt skulderna (men har ingen som kan massera)...

Sonen är ute och leker, vi skulle ha åkt till stan. Behöver köpa en ny  "jobb"-bh.. Och vi skulle ha passerat Farsta centrum för att besöka en djuraffär. Men lilla jag har glömt bort (eller sorterat  bort) att det är sommartider som gäller, nästan alla roliga affärer är stängda på söndagar... Satan....Jag=idiot

Nu ska vi i alla fall äta frukost....

((syrran: vem kunde jag ha frågat, du är sjuk, lillan är ute och ränner. Så då finns det inte många kvar att fråga :)  ))

2morrow

är det fredag... Så jävla skönt!!! Ska förbi systemet imorgon och köpa en eller flera Red Strips.. En kall imorgon kväll, vad kan vara bättre än det??  ***Längtar***

trötter

Jag borde byta namn till Trötter. Helt slut, hela denna vecka har jag jobbat hårt, det är samma tider nästan men med andra uppgifter. Undra hur ddet blir nästa vecka då jag är vik VHB. ooppss... Kommer gå galant!! Som på en räls...((håller tummarna))


Önskar att jag var på Tyrolen nu, Jah Cure uppträder. Jag ville så gärna gå, men vågade inte fråga om barnvakt. *gråter*

Ska underhålla min man nu..


*nattinatti*

jag är stolt storasyster

Min syster!!

Larmet går!!

Sitter framför datorn och jobbar med ett beslut. Hör hur larmen börjar pipa, fan sitter i Foppa tofflor, byter till gympaskor. Hinner byta skor innan mina kollegor springer förbi mig, ett brandlarm. Säkert falsk, men vi måste springa. Jag springer tillsammans med två sommarvikarier, ser hur det ryker utanför byggnaden. Fan... Men jag observerar att det står en kollega i orangetröja, som pekar mot röken. Vi kommer runt byggnaden ser Vakthavande stående där. Det brinner!! Okej, övning tänker jag på en gång. Jaha. Tre skadade personer. Jag agerar som vakthavande, klantar mig lite. Får hjälp från ordinarie vakthavande, får allt på rätt köl igen. Tar över kommandet, delegerar ut uppgifter. Beger mig till Centralvakten... Fan va duktig jag är! Gjorde vissa missar, men överklag så skötter jag mig galant!!
Behövde detta, dels för mitt ego, att jag kan hantera en stress situation där jag har kommandot!! Och en del för att visa mina kollegor att jag kan klara av det..

Sitter och är glad över att jag hann byta skor, undra vad som hade hänt om jag hade sprungit i Foppa tofflor... Vid  ett tillfälle stod jag lutad över en mini-ann och gjorde första hjälpen.. Haha, undra hur det hade sett ut, jag i foppa och gör hjärt och lungräddning..

Nu är jag redo för att vara vikarierande VHB!

RSS 2.0