har ingen ork att blogga

Tiden bara rinner iväg, man går hemma dag in och dag ut. Fröken växer så det knackar. Sonen visar mer och mer indikationer på att tonåren kommer med stormsteg. Mannen jobbar,  han har tom fast nu. Skönt för framtiden, huset i Gambia är inte så långt borta nu :)

Men fy bubblan va jobbigt med barnvagn, rulltrappor är ingen konst. Men hissar, man får vänta å vänta. Kärringar som inte orkar stå i rulltrappan måste ta hissen. Och inte fan kan de maka sig lite så att vi får plats. För ett par dagar sedan, står vi vid t-centralen och väntar på hissen, paniken spred sig i kroppen, 2 minuter tills pendel skulle komma.. Före oss står en kvinna med barnvagn och en tant, de var i sällskap. Tack vare att tanten inte kunde gå ner (hon verkade vara i god vigör, ca 55-60 år) via trapporna, så var hon tvugnen att åka hiss. Hon sa något när de steg in i hissen, hörde inte riktigt. Kände att min att min hormoner började sprattla, , när dörren är på väg att gå igen, håller hon emot och undrar om hon ska gå in mer så att vi får plats. Men hur jag, barnvagn och en unge (sonen) skulle få plats fattade jag inte. Så jag bad henne dra igen dörren snabbt och trycka på neråt knappen så jag kanske kunde hinna med mitt tåg. Sa inte detta supersnällt, det märktes på hennes min... Hissen tog en jävla evighet, kikade mot trapporna men insåg att det var alldelse för långt att skumpa ner vagnen. Annars hade jag gjort det.

Barnvagn inne i stan är ingen höjdare, längtar tills värmen kommer då kan jag ha henne i sjalen :)

Sen har jag lovat mig själv att sluta bära på bilbarnstolen hela tiden, har konstant ont i rygg och nacke. Ojämn belasting utan dess like..

Fröken växer å växer, hon och sonen är bästa vänner. Och mannen är fortfarande löjligt förälskade i henne. Han går och petar på henne så fort han går förbi..

Ibland känner jag mig som världens lyckligaste person och andra dagar vill jag bara dra täcket över huvudet...


RSS 2.0