tillbaka

sorry

de senaste dagarna har varit kaos. Helgen har varit räddningen. Trassel på jobbet och i hemmet. Vad mer kan man önska?? Återkommer imorgon. det är fredag och jag är superseg. Lägger jag mig på soffan lär jag somna på en gång, eller med finare ord, låta mig ögon vila lite... hihihi

*nattinatti*

Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya

fridag

Jag har fridag idag, för att jag jobbade hela helgen.

Sååå skönt.

Ska in till stan, för att hjälpa sambon att fixa ett nytt leg.
Vi ska med jobbet till grönan, men vet inte om jag vill det nu, med tanke på gårdagen. Min familj är mer värd än en utekväll med jobbet. Ska fundera på detta under förmiddagen...Velar som attans.

ska fixa mig innan det är dags att åka till stan


*kramikrami*

Tips på två alkoholhaltiga drycker..
1. Red Stripe
Info från systembolaget
2. Flamingo Bay


Info från systembolagetupplösningstillstånd....

Vilken sketa-dag....
Började redan på väg till jobbet, sonen ringde mig, ledsen. Sambon hade tydligen rytit till, sonen har världens segaste/tröttaste/jobbigaste morgonhumör. (( han känner sig stressad så fort man säger god morgon))
Tröstar honom via telefonen, verkade fungera. Ringde sambon runt kvart i sex, allt hade gått fintfint. De hade blivit vänner.
Tjugo över åtta ringer sonens lärare, hon var inte glad. Sonen var på väg att rymma. Det hade inträffat något på morgonkvisten, som gjorde sonen ledsen/besviken. Läraren gjorde klart att man inte får göra vissa saker, dessa var en av de. Pga sonens låga självförtroende/självkänsla, andra barn hade nog troligtvis inte reagerat.

Så fort jag la på telefonen rann tårarna ner, ringer sambon (nu har hela arbetsgruppen uppfattat att jag har tappat behärskningen). Han får sig en jävla utskällning. Han blev chockad, han fattade nog inte att han hade gjort sådan negativ effekt på min son. Ber honom att komma hem från jobbet, efter hans första pass.

Får skjus av en kollega till skola, väl på skolan får jag en tydligare bild. Blir lugnare, men fortfarande helt chockad. Vi tre, jag, sonen och läraren pratas vid. Tar sonen och går hem. Vi pratar igen, bilden blir tydligare. Jag lugnare. Sambo klagar att sonen ibland inte accepterar sonen, nu får han skylla sig själv. Självförvållat.... Men det som var en positiv upplevelse i det hela, om det nu finns någon.
Sonen refererade till "pappa" hela tiden till läraren när han berättade om vad som hadet hänt mellan honom och sambon. Därvara hennes starka reaktion, då sonens biologiska pappa inte ska vara ute och vandra. Skönt att hon var där, hade hon inte reagerat i tid, hade sonen hunnit rymma från skolan. Skolan får leta i 10 min och sedan ska polisen bli involverade... Mycket nära...

Jag och sonen var hemma i några timmar, vi begav oss sedan till stan för att träffa sambon på neutral mark. Sonen och han blev vänner igen, men tror inte att sonen har förlåtit honom helt. Kommer han nog inte göra heller...

Nu tänker ni läsare det värsta, men det är det inte... En sak som blev förstorat.... Hade han (sambon) gjort något olagligt/oetiskt hade han inte fått komma hem igen. Min son betyder allt för mig, ingen man går före honom, vare sig nu eller senare... Mitt guld, min juvel, mitt liv. Min egna lilla skitunge :)

surar

Jag är en expert på att bli arg för ingenting, ja något måste det vara. Men jag förstorar upp det till max. Som igår, jag och sambon pratade inte med varandra på kvällen. Jag lät mitt humör eskalera till det värre. Fattar inte, varför? Har ju mina aningar, mitt förflutna. Sonens pappa beteende var helt sjukt. Gjorde saker en riktig man aldrig skulle göra... Jag tror att en dag mina utbrott kommer att få sambon att lämna mig. Det skulle jag kunna göra om jag var i hans position. Min sambo betyder allt för mig, även om han driver mig till vansinne då och då.. Men när dagen blir till kväll så har det ingen betydelse....

Idag var första dan på veckan... Det känns tungt, med tanke på helgen. Imorgon blir en bra dag, vi har APT mellan 13-16, så efter lunchen tills det jag slutar kommer vi alla bara sitta rakt upp och ner... Lunchade med K igen, vi luchar tillsammans typ 98% av alla dagar. Jag har någon gång under det senaste året sagt en sak på skämt. "Vi är inte vänner utan arbetskollegor" Det tar hon upp tätt som titt. Ett internt skämt, för vi umgås även privat, typ shoppar på Hemtex.....

Sonen är ute nu med en kompis, skitungen försökte ta med sig sitt Nintendo DS till skolan. Vilket är ett NEJ  NEJ. Han gjorde ett försök, då sambon lämnade honom... Men skitungen råkade tappa den, hade lagt den under tröjan. Han blev ledsen när han blev tagen på bar gärning. Detta betyder inget Nintendo DS på länge samt inget Nintendo Wii pååå länge. Vi hade tänkt att köpa konsolen inom mycket snar framtid... Tji fick han, och vi... Jag vill också ha den... Roligt ju..

Sambon har just klivit ur duschen. Min lilla sexbomb.... Bara min...
Ska gosa med honom idag, som ett plåster på såret för mitt beteende igår kväll...

Nu piper klockan iköket, maten ska vara klar.... Mums, kyckling med ris, a la svensk style... Stinas Örtkyckling, currysås...

*nattinatti*

dags...

att sätta punkt och gå vidare i livet? Vet inte hur mycket mer vi klarar..

skansen

Surfade lite på nätet och kom på skansen... Jag vill dit med sambon och sonen.. En heldag, med matsäck. Kanske med sällskap av en annan familj, ska höra med sambon om vi ska göra en heldag på skansen med hans vän och hans familj. Tänk va trevligt, gå runt och lulla, äta gott. Njuta av en heldag med familjen.

Ska smöra för sambo hela kvällen lång, men han vill nog dit också. Tror faktiskt inte att han har varit där... *ooooppssss*


Morsdag

Grattis till mig på mors dag!!
Ingen annan från min familj kommer ihåg det (syftar på sambo och son)...

<3

Lördagen 2008-05-25

Lördag: Frun i huset jobbade hela dagen, någon måste få in cashen.. *skämt* Går på rullande schema och det blide till att jobba denna helg. Vilken överraskning. Sambon och sonen var hemma.
Sonen fastklistrad vid tv:n, spelade sitt nya PS2-spel, Dragon Ballz 3. Sambon ville att de skulle åka och handla glass på Lidl, de hade tydligen extrapris på hans favvo-glas.
Såklart var han tvungen att ringa mig när sonen inte vill följa med.
Att han inte grejar det själv, bara sätt ner foten BESTÄMT!
Jag fick säga till sonen. "Nu gör du som ***** säger. Spela klart och spara, ni ska ju köpa gottigottgott till kvällen eurovision.." Det blir inte bra att jag säger till om dessa grejer, när jag inte är där. Sambon och jag har bott ihop nu i ca ett år, hur får man en man att klara av dessa grejer? Eller ställer jag för höga krav? Han vill ju vara en betydande del av sonens liv.
Step up to the plate säger jag bara!


Hur som helst, de kom iväg och inhandlade allt de ville ha för kvällen. Jag kom hem och sambon och jag lagade mat tillsammans. Vi behövde planera in sonens tider på fritids nu under sommaren. Fick jag någon respons, nope... Sambon har ju semester hela juli medan jag jobbar. Jag är ledig en vecka vid sonens avslutning samt någon vecka i augusti. Sonen kan ju inte vara på fritids hela sommaren. Jag frågade om sambon kunde ta hand om sonen kanske en till två dagar per vecka under juli.
Önskade att han hade med glädje sagt, "Självklart min älskling". Men nej nej nej, "ja, det kan jag väl".


Vet inte hur vi ska göra med semestern. Får väl ta en diskussion med honom ikväll igen. Vill veta om han VILL ta hand om sonen min, eller om han vill vara helt ledig. Vilket jag har inget emot, men vill att han säger det han vill.


Efter middagen, tog jag en tupplur, vaknade upp precis efter 21.00. Steg upp, resten av familjen satt framför tv:n, sonen dukade upp allt gottigottgott. Han e så duktig, min stora son..


Hittade min favvo, Israel, vilken snyggig... Sambon tyckte om Charlotte och Grekland, han tyckte de var snygga.. Här bedömer vi inte sångerna utan utseendet. Den enda sången som fick mig att vicka på huvudet var Spaniens bidrag, löjlig, men härlig!!
Vi sov alla tre i sängen i natt!! Jättemysigt...


eurovision...

Hela familjen sitter klistrade (halvsovandes) framför tv:n...

Undrar vem som tar hem segern, kommer nog sova när det är dags för kora vinnaren. Ska jobba imorgon.... Medans sambon och sonen ska softa hemma... *vill också*


sorgMorbror E gick bort igår kväll kl 21.45.
                                                                                                Min syster smsade mig igår efter 22 tiden om hans övergång till andra sidan. Mamma smsade mig imorse. Synd att familjen åkte till sjukhuset utan mig, men ingenting förvånar mig längre. Man har kommit till en korsning, tillhör jag min gamla familj dvs mamma o co, eller till min egna, sambo & barn? Är det egoistiskt att känna sig utanför? Eller en naturlig känsla? Känner mig bara konstig, mycket pga av allt som sker nu.. Morbrors bortgång, strulet med sonens skola. Tjafset med sambons lön. Ibland kanske livet är enklare på en annan plats. Kanske bra om vi börjar om på en ny kula, ett hus/radhus i en mindre stad, som vi båda har en önskan om. Kanske dags inom ett par år att göra verklighet av detta....

rent o fint

Har varit hemma med sjuk grabb idag. Vi har myst, tittat på film. Ätit mat från E4-baren. Och nu har jag städat, så slipper sambon göra det under helgen, jag har nöjet att jobba heela helgen låång.

Varför stannar man med någon som kan vara iskall och elak? Hur kan man vilja det? för man älskar personen ifråga?

Imorgon ska jag och en kollega på heldags seminarium, RiksFörbundet Mot Alkohol- och Narkotikamissbruk. Tema: Att förstå, förutse, möta och bemöta våld i vård och behandling. Det ska bli en intressant dag.

Ska nu till mataffären för att inhandla dagens middag. Fattar inte hur sambon orkar jobba varje dag mellan 06.00-18.00.. Stående applåder...

Vattnet i bägaren på väg att rinna över

1. sambon får tydligen ingen lön den månad (pga tidigare tjänstledighet)
2. Trött på att inte få "viktig" info av min närmaste familj, får ofta höra allt via systrarna blogg, tur det!
3. Trött på sonens skit piss skola... Han har blivit utesluten från alla utflykter...
4. Trött på att vara pank och försörja familjen
5. Trött på att leva med någon som inte fattar vad jag menar... (jaja, jag e kvinna o han e man...)
6. Trött på att jobba arslet av mig under sommaren med utökade arbetsuppg. utan att få ett öre mer i plånboken.


Trött på skiten just nu, att man är hemma med sjukt barn gör inte saken lättare.... *aarrggghh*


((och ja, jag är känd för mitt känslokalla utbrott....))

Morbror E

Fick just reda på att min morbor (ingift) har blivit sämre under gårdagen. Närmsta familjen inkallades till sjuhuset.
Hoppas allt blir till det bättre. Orkar inte kroppen så orkar den inte.
Men han har såå mycket kvar att ge.
Så många fina år kvar med hans fru, barn och barnbarn.

TÄNDER ETT LJUS

<3

fan va jag e bra!

Känner mig bra idag, känner mig stolt idag. Det är en sån dag idag. En bra dag.
För evigt?

Jag älskar min sambo. Han älskar mig, det säger han i alla fall (och visar det på alla möjliga sätt)

Men det är jobbigt att leva med någon från en annan bakgrund/kultur än man själv är ifrån.
Han e så seg, han kör africa style. Driver mig till vansinne. *ggrrrr* Typiskt män i allmänhet kanske. Önskar att hans svenska blir bättre, det är viktigt. Ska man bo i sverige SKA man kunna språket och hur samhället fungerar i helhet!!
Religionen är inga problem, han respekterar min tro och jag hans. Vi har pratat om hur det kommer att vara när vi får barn tillsammans. Vilket vi kommer att få, hoppas jag. Än så länge är vi överens. Blir det en gosse, kommer han att få pillesnoppens förhud borttagen. Och inte inta gris. Helt ok för mig! Men orättvis, då jag och sonen äter gris, bästa jag vet är korv. Och sonen älskar blodpudding. Sambon har inga problem med detta. Han är den som steker blodpuddingen. Han tittar tom lite extra på leverpastejen, han vill köpa en med kyckling, kanske finns att köpa någonstans..Tex Willys.

Han är ingen vanlig man, han är min man!! <3

Vi vill gifta oss, jag vill bära hans efternamn.
Vi skulle vilja göra det i sommar, men tid och pengar finns inte för detta.
Gifta oss ute, nära vattnet. Med en vigselförättare och iman. Vi ska ingå äktenskap på lika villkor. Han ska mena det han säger och jag det jag säger. Vill fira denna dag med familj och vänner. Äta gott, och umgås.. Vill inte lägga ut 50.00-150.00 kronor som många gör idag. Spendera hellre pengar på en smekmånad, men hur kan man ha ett relativt stor bröllop utan några större belopp?? *vi tänker och tänker, kanske en lösning poppar upp*


Och jag som för ca 2 år sedan inte hade en tanke på att bli tillsammans med en svart och inte minst en svart muslim. Men vilka krafter kärleken har på oss människor.

Jag ser sambon, inte hans hudfärg eller religion.

Han är en man, min man <3 <3 <3

Ur och Penn

Jag köpte en klocka till sambon i julklapp. Märke: Jet Set Modell: Miami
I lördags när vi var i Haninge Centrum gick hans klocka sönder, ringen runt glaset.

Igår, måndag, åkte jag in efter jobbet till Ur och Penn, den i t-centralen. Mitt emot Åhlens.
Det är ju ett års garanti på klockan, så det skulle inte vara några problem (trodde vi)

Men det vart stopp direkt, går inte på garantin. Hon i kassan undrade så klart om vi hade tecknat en försäkring. Och varför skulle vi det, om det är en ett års garanti på klockan? Skulle inte tro det!

I slutändan fick vi betala 250 kr för nytt glas samt ringen runt glaset.  Det tyckte de var ett bra pris. Sambon bara skakade på huvudet, ville inte betala några pengar för detta. Men om vi inte lagade klockan, så går den ju inte att använda.
Lämnade in klockan, tackade försäljaren för hjälpen (hade ju varit lite oartig under vår vistelse). Tror ni att hon titta på mig? Eller sa "det var så lite så" eller bara  "varsågod!". Nada, jobbar man inom butik så måste man kunna vara lite serviceminded... Sur tjej....

Nu är det på lagning. Räknas att bli klar inom 2-3 veckor.

Från Ur och Penns hemsida:

ETT ÅRS GARANTI
Garantin gäller ett år från inköpsdagen. Ur&Penn förbinder sig att under garantitiden kostnadsfritt avhjälpa alla fel som orsakas av tillverknings- eller materialfel. Garantin täcker inte slitage och förutsätter att uret behandlats med normal aktsamhet. När garantin skall utnyttjas behöver du bara ta med dig klockan samt kvitto och besöka din närmsta Ur&Penn-butik.


REKLAMATION

Om varan på något sätt är felaktig skall du omgående ta kontakt med någon av våra butiker och påtala felet. Vi hjälper dig då att rätta till felet eller ersätter med en ny vara. Skulle tvist uppstå mellan Ur&Penn och dig som konsument följer vi de rekommendationer som Allmänna Reklamationsnämnden lämnar.


Helgen som var

Lördagen: Dagen började bra, ett förtydligande: Ingen väckarklocka ringde!! *jippi*

Vi gjorde ordning oss sakta men säkert. Det var ju ändå lördag... Började med att åka och hälsa på min mormor, som befinner sig på Handens NärSjukhus, hon var såå liten så. Vi kände knappast igen henne. Sonen blev lite chockad, hon har förlorat ganska mycket i vikt. Just nu väger hon som min son, ca 35 kilo. Min son är åtta bast, han ska väga det MEN inte min mormor. Hoppas det blir bättre med henne.
Min mormor, min kära mormor. Kan inte ens tänka mig ett liv utan hennes närvaro.. Vi stannade en kort stund hos mormor, hon var trött. Ville sova lite.
Vi fortsatte vår dag med att gå till Handens Centrum, sonen ville ha (och behövde) nya skor, men han hittade inget som passade. När blev barn så modeinriktade. I vintras ville han ha ett par skor, inte vilka som helst utan GoodYear.. Bara glöm det, inte en chans i världen... Svindyr..
Efter Haninge Centrum, åkte vi vidare till Mamma och Co. Det var länge sedan vi var där allihopa. Jag och sambon fick våra födelsedagspresenter. Vi fyllde år i april, men pga att sambon inte var hemma valde vi att vänta med allt tills han kom hem igen. Sambon fick av mina syskon en jättefin gul piketröja.. Han blev jätteglad för den! Jag fick ett presentkort som gäller på Farsta Centrum. Höll på trilla av pinnen, fick 500 jävla spänn. Superglad. Vill köpa ett par skor, och sedan kanske en.... En jacka, nja får ju lägga till pengar, men ändå..
Tack kära systar!!

Av mamma och pappa fick vi en grundplåt till något roligt, typ kryssning/spa-behandling .Eller något liknande. Vi behöver komma iväg själv, bara han och jag.
Tack mamma och pappa!!

Söndagen: Sambon behövde akut ny hudkräm. Från IKEA, bara det bästa duger för min älskling. Men inte kom vi från IKEA med bara en sak. Vi inhandlade lite annat smått och gott. En plast-förvaringsback, som vi ska lägga i kläder som sonen inte kan använda. Har massor av sparade kläder. Vi ska få många barn, jag och min älskling. (kanske/kanske inte)

Vi fick även med oss en badrumsmatta hem, men jag ville ha den i mörk lila/purpur och sambon i grönt/mörk turkos. Så vi köpte grön/mörk turkos, kan meddela att den ska tillbaka. Vill inte ha den i badrummet, vi har grått och vitt i badrummet, grönt passar inte. Eller har jag fel??

Vi kom hem relativt tidigt för att ha besökt just IKEA.


Men dagen var inte slut för det, klockan 19.00 pip var det tvättstugetid. Vi alla tre gick ner tillsammans. Men det gick undan, vi lät tvätten torka hemma. (reds.anm idag tisdag 080520, hänger tvätten kvar på torkställningen som finns i vardagsrummet)


Söndagen den 18 maj 2008

Vilken helg... I lördags var vi hemma hos mamma o co..Jättemysigt. berättar mer imorgon...
Idag tog vi en tur till IKEA, köpte lite smått o gott...
Tvättat...

En kompis till mig har fått ett barn, en son.. Äntligen, han var så önskad !! Gillar namnet jättemycket, kanske beror på att det är det namnet vår son ska få, om vi får några barn. Känns konstigt med "vårat" namn på hennes son. Det är ett fint namn, ett vanligt namn i våra männs hemland. För en månad sedan var de inte inne på det namnet överhuvudtaget, jaja, sverige är ett fritt land. Men vi kommer inte ändra oss, vår kommande son ska även bära detta fina namn!!

Seg, vill gosa i soffan med sambon.

*nattinatti*

Bra att veta..

Skit ska skit ha!

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!

Kubbkväll

Fredag idag  *JIPPI*
Dagen började bra, sonen på strålande humör, jag glad... Packade väskan på morgonen. Fick skjus av en arbetskollega till jobbet. Imorse agerade hon som en chaufför, hon plockade upp totalt 3 kollegor.... Fettnajs
Vädret har  varit pissigt, bara för att vi ska ha temakväll ikväll. Ska till en kollega för att grilla, spela kubb och dricka lite gott. Värst vad vi gör grejer nu, förra veckan konferens, nu kubb och nästa vecka är det 5kamp på grönan som gäller. Måtte vi vinna.. vi vill ha vi vill ha vi vill ha tillbaka vår pokal!!

Nu sitter vi i vakten och väntar på att bli avlösta, så fort vi ser våra kollegor som ska jobba natt kommer vi hoppa in i  bilen och gasa mot Ekerö.

Stackars min sambo, min älskade sambo. Som har jobbat 12 timmar idag, får komma hem och laga mat till grabben.. Önskar jag var där och hjälpte till. Men jag kommer ju senare, glad i hatten.. hahahah..

Morgondagen är fullspäckad. *puuh* trodde helgerna var till för att vila upp sig. Men icke sa nicke..

Som syrran sa, gräset är alltid grönare på andra sidan. Och va hon har rätt...

*kramikrami*

nööf

Sitter på jobbet (ajabaja...inte blogga på arbetstid..)

Sonen är hemringd, lämnade 20 kronor till honom, han köper säkert något gott på vägen hem.
Sambon jobbar, vi slutar vid samma tid, kl 18.00. Så sonen är hemma ca 30-45 min själv. Men det klara han. Jag och sonen är fortfarande arga på varandra, eller rättare sagt han är fortfarande arg (mycket möjligt att han skäms). Hoppas vi blir "vänner" under kvällens gång. *håller tummarna*

Jaha, måste be om sambon om ursäkt för mitt beteende igår kväll. Vill hem, vill vara med familjen. 
 
Imorgon fredag ska jag ut och äta middag med vårt team på jobbet, det kommer bli trevligt. Kommer hem i skaplig tid, måste. Vi ska nämligen åka iväg på lördagen tidigt. Ska till sjukhuset och träffa min mormor. För att sedan åka hem till min mamma (&co) för att umgås lite.Är detta ett liv jag vill leva?
Är detta allt?

Eller är gräset grönare på andra sidan?


avtrubbad

Tisdagen: En helt vanlig fucking tisdag..Inget speciellt. Sambon lagade dock god mat, kyckling i senapsås.mumsfilibaba..
Pank...

Onsdag (reds.anm idag) Dagen flöt förbi fintfint. Fick mycket gjort på jobbet. Fick önskmål av cheferna att lägga om min semester. Ska vicka för vår VHB när han går på semester.. nice...under 4 veckor. Känns bra att ha fått det förtroende av cheferna och VHB. Blev glad som attans... Gick hem och berättade den "dåliga" nyheten att jag blev tvungen att lägga om min semster, sambon såg ledsen ut, men mungiporna gled snabbt uppåt när jag berättade anledning till detta...
Grabben gick ut och lekte ganska fort efter vi hade kommit hem. Hade dålig känning i kroppen hela dagen.En olustig känsla. Vet inte varför. Hur som helst, runt halv åtta så gick jag ut för att hämta grabben, hittade inte honom. Gick hem, sambon gick även han en runda för att leta efter honom. Nitlott. Jag gick ut igen, såg honom, gissa om jag var arg eller arg. Han fick gå raka vägen till badrummet för att borsta tänderna och kissa. Må jag vara en dålig mamma, men jag skickade honom direkt till sängs, klockan var då ca 20.50. Va fan ska jag göra? Så fort han går ut, är det omöjligt att hitta honom. Han har nu fått utegångförbud..
Jag och sambon pratades inte vid under kvällens gång, han somnade i fåtöljen. Vet inte, varför får jag dessa olustiga känslorna i kroppen?? För ett tag sedan gick sambon och la sig. Utan att ge mig en godnatt puss. Tack för det...Ska titta klart på Greys Anatomy och sedan göra kudden sällskap. Ska man kanske sova på soffan i ren protest? nja...neeej..
Dubbel pank


*nattinatti*

Ny måndag

En ny vecka!

Vem tar priset som tröttas denna måndagskväll?
Vinnaren är: sambon!(som för övrigt redan sover på soffan..)

Jobbet gick strålande idag.. lunchade med K (som vanligt), vi provade en ny restaurang idag, Slagsta Värdhus. Helt ok! Lite dyrt, men det var lugnt..

Åkte ifrån jobbet tidigare jag, K och en annan kollega skulle till Previa, för att ta vår andra vaccindos för Hepatit A+B.

Köpte supergoda matmackor från Hötorgshallen, bröd med kyckling, potatis och sallad..Mumsfilibaba.
Mötte sambon på hans jobb när jag åkte hem. Första jobbdagen på länge, han har varit tjänstledig från jobbet i 3 månader. Han är glad för att komma in i gamla gängor.

Imorgon börjar jag kl 09.00 (bättre än dagens tider,började 06.30).

Ska kika lite på tv, fixa ordning mig inför natten. Och väcka sambon.
Kanske kan man få sig en nyp ikväll....*asgrav* Kvällsnacks...mums...

*nattinatti*

värme

Vem somnade under fotbollsmatchen?

Jo jag... Det var så skönt att ha huvudet i sambons knä. Länge sist.
Sov i cirka 40 min om ni frågar mig. Sambon säger nog något annat.

Försökte fixa ordning balkongen. Behöver köpa in några fina blommor.

Idag fick jag diska för första gången sedan sambon kom hem, han gör ju fan allt! Jag klagar inte, men känns konstigt att inte behöva lyfta ett finger mer än nödvändigt. Han har alltid behandlat mig som en prinsessa (som jag är *skryt*)

Imorgon är en ny dag! Ska ta näst sista hepatit sprutan (A+B) imorgon så jag kommer hem lite lite tidigare.. Allt roligt...


*nattinatti*


MIn kära mormor

Väntar på att telefonen ska ringa. Min mormor är tydligen sämre igen, mamma åkte till henne. Väntar på uppdatering från min lillasyster. Hoppas kommunen kanske tar sitt förnufta till fånga och ordnar ett boende på vårdhemmet.

*kramar om världens bästa mormor*

samtal

Vilken underbar dag det är idag! Lika bra som igår!!

Sambon och jag pratade om djupa saker igår kväll innan våra ögonlock inte orkade hålla sig öppna. Hur vet man om man är tillsammans med den rätta/rätte? Hur vet jag om jag vill samleva med samma person 10 år senare?
Hur vet man det? En klok kollega sa till mig för ett tag sedan, kan du se dig med honom om 5 år? Ja, svarade jag. Bra, för det är allt som räknas, att ni har en framtid tillsammans, sedan hur länge den vara kan man inte veta!
Det var kloka ord!

För mig känns det som jag tar en risk, jag har ju ett barn sedan tidigare, vad händer om vi får 2 barn och sedan separerar? Då står jag som ensamstående med 3 barn med 2 olika pappor. Ingen höjadare för min del.
Inte nog med att jag är orolig att bli ensamstående flerbarnsmamma utan just nu i denna period av våra liv tillsammans är jag orolig och obekväm med våra kulturella skillnader.Inte när vi är hemma, utan när man får besök av hans vänner eller om man åker och besöker dem. Allt känns så fel, stelt. Fejkat är kanske ett bättre ord. En av hans sk systerar ringer honom då o då. Hon har varit här på besök en gång, då pratade de knappt med mig, utan bara pratade deras hemspråk, även om båda kan svenska! Och jag kan erkänna, jag är avundsjuk. Hon ringer till honom och han till henne. Jag tycker inte om det.... Inte för fem öre! Men jag vet att de bara är vänner, men känner mig utanför. Irriterande.


*ggr* nog om detta.

Fotbollen är på, sambon sitter och näst intill hoppar i soffan. Vi har just ätit en superduper god nudelwok. Och avslutar med vindruvor. mumsigt...


Sonen är hemma hos en killkompis. Mest troligast är att de sitter framför datorn, men hoppas att de går ut lite i det fina vädret.

Helgen

Idag spenderade vi stor del av dagen inne i stan. Köpte mat o satt oss i kungsan. Vi satt där ganska länge, jätteskönt!
Vi satt o kommenterade alla barn som badade där, vissa barn gick ner i vattnet utan föräldararnas tillstånd. Hur kunde du veta det undrar du säkert! Jo, man förstod det när den vuxne kom springades o skrek. Ganska komiskt faktiskt. Det var några som sålde något som hette Chullas (eller något liknande), de hade med sina barn. De spring i vattnet. Hade kavlat ut klänningen resp shortsen. Men detta hjälpte inte mycket när de stod o knuffades på varandra, till slut ramlade båda! Dyblöta!! Sonen  satt o pratade om fåglar, om hur hanarna är finare än hornona. Hur de säker hade parats med varandra! Men gifta var de inte (han syftade på andparet som simmade i  "bassängen/poolen".  

Vi rörde oss sakta hemåt. Självklart stötte sambon på den ena kompisen efter den andra. Men inget fel med det! Bara trevligt! Kom hem. Grabbens kompisar kom o ringde på, de gick ut till parkleken! Sambon o jag åt middag, domeda. Fick ett ickeönskvärt minne om att jag hade brokat tvättstugan kl 19.00. Så det var bara att pallra sig ditåt! Allt rent nu, sköönt... Var ganska mycket tvätt, sambon hade bara smutstvätt med sig hem.. (undrar varför!?)

Nu sitter jag framför datorn, sonen tittar på någon film. Sambon har somnat i soffan. Han somnade när vi tittade på en spännande film, Mission Impossible 3. 

Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer det nya! 

*nattinatti*

äntligen

Nu är hela familjen samlade under ett o samma tak!!


*nattinatti*


Spendera dagen på Arlanda..

Sitter och försöker driva tiden. Sambons första flyg blev försenad så de missade sitt anslutande flyg i Barcelona. Har varit på flygplatsen sedan 13.30, klockan 21.30 kommer flyget in... Han är på ingång i alla fall..

Imorgon ska jag iväg på konferens med jobbet, kommer hem fredag eftermiddag.

Trött, saknar sambon. Trodde vi skulle vara hemma vid detta laget. När vi misstänkte att han hade missat flyget (några brevid oss fick ett samtal från en passagerare som skulle ankommit med samma flight), så gick vi till SAS infodisk. De kunde inte ge ut någon info. Ringde flygbolaget SpanAir, som gav oss info att  sambon hade blivit ombokad till ett flight till Madrid runt 17.00 och från Madrid till Arlanda.

Vi väntar o väntar...

Dag 1

Idag ska vi hämta upp herren på arlanda. Fortfarande lite sur på honom..
Vi pratades vid en gång till igår efter vårt tjafs.
Men tror ni  att han var arg på mig, Nej!!!
Han tyckte att han överreagerade. "Så mycke stress nu älsklingen".. hmm.. det verkar vara omöjligt för honom att bli arg. Han hatar att somna osams. Han hatar att bråka, han gillar att diskutera. Ni som verkligen känner mig, gillar jag att diskutera! NEJ! Vill få ut min ilska genom att skrika...
Som Ronja Rövardotters vårskrik!! Vi är ett jävligt omaka par.. Kanske därför vi passar bra ihop..


Ska dammsuga, duscha och sedan fixa ordning mig... Sen ska bege oss till arlanda.. Vill åka arlandaexpress eller flygbussarna. Men det är så dyrt. Vi åker till Märsta istället... *urk* 
Önskar vi hade lite pengar som vi inte behövde, då kunde vi ha tagit ArlandaExpress/Flygbussarna. 


*nervös*


arg som ett bi

Att något som ska bli bra, blir skit!!

Ringde sambo för att säga att han ska ha en bra flygresa hem. Undrade spontant om han han skulle ha mobilen med sig (syftade på i handbagaget eller i resväskan). Mobilen jag syftade till var min, en gammal SonyEricsson, men min... Han säger inget, frågar igen. Märker nu att han undviker fråga. Det visar sig att han har sålt den för att kunna betala sin biljett hem, vilket jag skickade pengar till! Men tydligen inte tillräckligt. Men snälla hur mycket kan man få för en last gammal mobiltelefon?? Blir skitförbannad, och frågade vad mer han inte har berättat? Kanske rent av haft några horor vid sidan om ... Varför inte, kan han inte ärligt säga att han saknar pengar, och döljer detta. Vad mer döljer han! Har ingen lust att åka till flygplatsen imorgon. Och  denna man vill jag spendera mitt liv med? Ja, kan inte svara på  den frågan nu. Så himla arg.... Idiot!! Har skickat pengar till honom varje månad, ringt till honom för tusenlappar!! Han fick sin sista lön i jan, på 5000kr, hur länge räckte de pengarna? En månad, och han är ju förfan inte här i Sverige, utan i afrika!! Hatar att försörja någon annan. Klara inte av det , tack vare mitt fd (svin-gris-skit-bajs-äckel kille)


Varför exploderar jag när det gäller allt som har med vårt förhållande att göra??

(skickade iväg ett mess till han, "jag älskar dig, men gör aldrig om det", så mitt samvete är lite bättre.. ska nog ringa o säga god natt . vill inte sova med dåligt samvete!)

fixat o donat

Dagen började med att göra iordning grabben matsäck, de skulle ut till Djurgården och spana på fåglar. Det blev gårdagens pannkakor (lagade för utflykten!) .. mumsigt.

Efter han hade gått iväg till skolan började jag på att fixa mig, in till stan och klippa mig och shoppa! Blev nöjd med klippningen, helt ok! Men tycker att hon klippte lite annorlunda, för långa längder där bak! Men skulle aldrig ha tanken att byta frisör för det! Hon kommer jag gå tills hon vägrar att ta emot mig!!

Shoppade loss i stan bla byxor, örhängen, vax (för hårborttagning), hårfärg.. mm
Sitter här med ny frisyr, ny hårfärg, lite mindre behåring (vaxade inget som gör svinont.!!...)

Sista natten innan...

Grabben läser sin läxa, han har inte fattat hela grejen med att ljuda. Gissar orden.. Kanske ska vara så. Han ligger ganska mycket efter när det gäller läsningen, har extra stöd (30minx2gg per vecka) Han ligger på lus 3 nu, vad lus är/betyder vet de fan. Men han klättar sagta uppåt i sin lus-stege. Men hur kan man få ett barn att börja ljuda??

Det känns overkligt, imorgon kl 13.55 kommer vi två (red.anm. jag o grabben) stå o skaka som två asplöv... appropå sambon, måste ringa innan han åker till flygplatsen. Han hade tydligen åkt in till stan idag, för att titta på något..hhmm,lurt, hoppas han köpte något till mig..
Berättade för mamma att jag inte ville ha en klänning, hon tyckte jag var knäpp, de såg såå sköna ut.. Jag har en hänger i garderoben. Har aldrig använt den, samt en lång tygbit för att vira runt skallen.. Nej, tack avstår! Tycker inte att vita människor ska ha andra kulturers traditionella kläder! Vi ser ju inte snygga ut i våra egna folkdräkter, varför ens försöka prova något annat?? Blekfisar som vi är..

Ska njuta av sista kvällen ensam med grabben.. Han är lite sur, som vanligt, fan va han brås på mig ..shit....

Men ärligt, va fan ser Nick Cannon (Wild`n Out, mtv) i Mariah aka Skrikmåsen Carey??
 De skrev aldrig "prenup" så kanske för pengarnas skull??


*nattinatti*


ont i huvudet

ajajaja... göör ont. mycket ont... Nacken är spänd... allt detta på grund att jag sov en stund under dagen... Spänd i käket, så jag gnisslade nog tänderna. Varför händer det bara när jag tar en tupplur under dag... *snyft*

Tycker synd om mig själv.
Grabben surar, ville att jag skulle följa med på skolutflykten imorgon, jag är ju ledig, men fick inte info att vi föräldrar kunde följa med. Varför kan inte skolan meddela sånt i tid?? Ska vi föräldrar bara gissa oss till allt?
*ggrrr*

Nedräkning: 2 nätter kvar... (när han kommer hem ska vi *pip pip pip pip * hela natten låång...hoppas jag)

nyttig information

Behöver du uppdatera dina låtar på mobilen?
En ny roligt sms signal?
Ny bakgrund?!
Allt du behöver är en usb-kabel till din lur..

Zedge

Polyphone


Och det bäst, du behöver inte spendera en enda krona..


trött

Jobbat hela helgen. Vad är det första jag gör på måndagen? Jo, har tvättstugan kl 07.00... Men nu är allt rent o torrt!
Jag skulle behöva lägga mig ner ett tag, seg som attans.

seeegg...

Imorgon ska jag klippa håret, hos den enda som får röra mitt hår nuförtiden, Elina Urban by Bjorn Axen,  t-centralen Åhlens.
Längtar... ska även inhandla lite kläder. men bara lite..

ska sega på soffa nu..

en favvo bild..

En bild säger mer än tusen ord!
Älskar er till döds!


Lördag!

Sitter hemma ensam... gråter inte för det, har jobbat hela dagen, ganska jobbigt. Tiden har inte gått så fort som den brukar göra, vet de fan varför :)

Önskar det var onsdag nu, så nervös och glad.. Vill bara hålla honom i mina armar!!

Ska lata mig ikväll, ca 2 timmar kvar innan sängsdags! Längtar, en dag imorgon... sista arbetsdagen ... najs..

*natti natti*

lugn

JAG KÄNNER MIG LUGN, ETT INRE LUGN JAG INTE HAR KÄNT PÅ LÄNGE, RÄTTARE  SAGT INNAN ALLT TRASSEL MED GUBBEN.

HARMONISK..
LUGN...
INRE FRID...

NAME IT, I FEEL IT!


((GOD NATT MIN ÄLSKADE SON, SOV GOTT HOS MORFAR O CO..))

**barnfritt**

Ungen har lämnat boet!!

Sitter hemma ensam, det är tyst!! Tyst.... mmm, njuter...

Vem vill städa lägenheten åt mig idag? Ingen frivillig?? Ingen ??? Skit i det da, får väl städa själv...
Sätta Jah Cure på högsta volym eller digga till någon gamla cd-skiva, kanske Mary J Blige..

adjöss, måste städa
(har du lust att hjälpa till kom då!! Öppet hus!! *asgrav*)

fReDaG

Gick upp ganska tidigt idag, sonen sov på sambons sida av sängen, som vanligt. Vaknade harmoniskt, av mig själv, inte av en unge som tjatade!
Har hällt i mig en cambridgepåse, ska iväg o träna spinning snart, börjar kl 12.00.
Ska sedan hem fort, sonen måste göra sin läxa innan han ska till morfar o co. Syrrorna kommer vara i Älvsjö runt 16.15, blir barnfri!!! jävla skönt!! Men men men, jag ska upp tidigt imorgon, jobbar hela helgen, 11 timmars pass.
Brukar  gå ganska smärtfritt, besökarna kommer. Så det händer lite saker. Är det fint väder vill jag stå vid grinden ... inte inne i cv..

Kan inte förstå att han kommer hem snart, har inte hunnit smälta det ännu.

Ska förbereda mig inför spinningen nu, jag kan inte boka genom nätet. Har inte avbokat 3 pass i tid inom en 3 månaders period, så då blir man blockad i 3 veckor. Lite hårt, tycker 1 vecka räcker...jaja, 14 maj kan jag boka via nätet igen..

nervös

Jag är nervös, fjärilar i magen.. . Känner mig som en tonåring... Snart är han vid min sida.... Måste ordna lite innan han kommer, tvätt kökstolsöverdragen och plädarna i vardagsrummet, byta sängkläder..

Han ska köpa saker hem, men vad?? *hjääälp*

Nedräkning har påbörjat!! *wiiieee*

1 maj 2008

Redan maj. Va tiden går fort fram. Idag har varit en lat-dag. Tvättat och det är allt!! Köpte hem sallad från pizzerina. Grabben åt som vanligt en pizzamacka med salami.
6 nätter kvar, sen är han här. Kommer på mig själv att jag ler titt som tätt... snart snart snart

Ska ta det lugnt resten av dagen med... Måste deklarera... Lika bra att göra det idag, så har man det gjort!


RSS 2.0