avtrubbad

Tisdagen: En helt vanlig fucking tisdag..Inget speciellt. Sambon lagade dock god mat, kyckling i senapsås.mumsfilibaba..
Pank...

Onsdag (reds.anm idag) Dagen flöt förbi fintfint. Fick mycket gjort på jobbet. Fick önskmål av cheferna att lägga om min semester. Ska vicka för vår VHB när han går på semester.. nice...under 4 veckor. Känns bra att ha fått det förtroende av cheferna och VHB. Blev glad som attans... Gick hem och berättade den "dåliga" nyheten att jag blev tvungen att lägga om min semster, sambon såg ledsen ut, men mungiporna gled snabbt uppåt när jag berättade anledning till detta...
Grabben gick ut och lekte ganska fort efter vi hade kommit hem. Hade dålig känning i kroppen hela dagen.En olustig känsla. Vet inte varför. Hur som helst, runt halv åtta så gick jag ut för att hämta grabben, hittade inte honom. Gick hem, sambon gick även han en runda för att leta efter honom. Nitlott. Jag gick ut igen, såg honom, gissa om jag var arg eller arg. Han fick gå raka vägen till badrummet för att borsta tänderna och kissa. Må jag vara en dålig mamma, men jag skickade honom direkt till sängs, klockan var då ca 20.50. Va fan ska jag göra? Så fort han går ut, är det omöjligt att hitta honom. Han har nu fått utegångförbud..
Jag och sambon pratades inte vid under kvällens gång, han somnade i fåtöljen. Vet inte, varför får jag dessa olustiga känslorna i kroppen?? För ett tag sedan gick sambon och la sig. Utan att ge mig en godnatt puss. Tack för det...Ska titta klart på Greys Anatomy och sedan göra kudden sällskap. Ska man kanske sova på soffan i ren protest? nja...neeej..
Dubbel pank


*nattinatti*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0