jag = surkärring no 1

Usch, vad har hänt med mig??
Är så sur och tvär hela tiden.
Vill ju inte.
Vill vara glad.

Men till mit försvar så är det mycket som ligger på mina axlar just nu.
Har ett beslut gällande jobb som måste tas per omgående
Sen är det tungt hemma, vi håller alla på att rota in oss i våra nya rutiner. Jobb, skola, dagis och hem. Det är inte så lätt som jag trodde.

Sen längtar jag såå efter värmen. Följer ju en blogg som handlar om en familj som är i Gambia just nu, det gör inte saken lättare. Idag såg jag bilder från en restaurang där vi också har varit på under vår vistelse i the gambia <3

Nej, nu försvann sonen in på hans rum så dottern är bara min <3

Framtid i Gambia?

Grymt avis på alla som är på semester i Gambia.
Följer en blogg, de är på semester i Gambia. Semester å semester är väl att ta i. De ska bo där i 6 månader. Satt in stora dottern i en gambiansk skola.
De har en nanny.. Kokerska, tvätterska ja allt typ.

Antar att hennes man kom från en ganska välbärgad familj. Med kök i huset inte utanför som min gambianska familj har..

Varför är jag såå jävla stel?

Läser en blogg, handlar om tjej och hennes familj. De är ner i Gambia nu. Hur kommer det sig att alla verkar vara så jävla öppna och självsäkra?
Tex jag hatar att stå framför webbkameran och heja på mannens vänner. Hatar att prata med mannens vänner (som jag ej har träffat) på telefonen.
Varför är jag såå jävla stel och såå svennig?

Varför är jag inte mer öppen och glad genemot alla okända människor och kulturer?
Tror jag skulle ha gift mig med en svensk, va livet hade varit enklare. Eller?

Sjukstuga

Sonen ligger nedbäddad i soffan
Dottern på dagis
Jag är lite halvdålig, vilket jag har varit de senaste veckorna.
Maken jobbar

Ska röja i köket lite snabbt, sätta igång en maskin med disk. Sedan är det film som gäller med grabben <3

Idag...

får vi reda på om sonen har en diagnos och vilken isf.
Har ont i magen, pirrig och orolig.
Mest orolig för att de säger han är inget bokstavsbarn.. Min värld kommer rasa. För jag orkar inte mera. Han tar all min energi. Vilket barn självklart ska göra, men det blir bara lite för mycket.
I helgen blir jag gräsänka med två ankungar :) Mys ska det bli, funderar på att åka till Heron City och göra något roligt. Leklandet eller spelhallen... Måste passa båda, vilket är typ omöjligt. Men värt ett försök. Eller om vi åker imorgon som en dagsaktivitet.
Gubben åker till sin vän ikväll, kommer tillbaka på söndag. Vilket påminner mig om att jag och bästa K måste åka iväg på en spa helg!! Titt för tatt!! Eller ?? hihi

Måste passa på att maila lite innan jag beger mig till Skärholmen.. Nervös... Nervös.. Sa jag nervös? piirrr..

Förskola del 4

Nu är dottern ett officellt dagisbarn :(

Hon var sjuk måndag-onsdag.
Nu är hon på dagis och grinade inte när jag gick.. Kan bero på att de var ute och hon hade full koncentration på alla andra barnen. Men att hon sitter i en vagn nu känns inte bra. Kan man inte göra något alls med de små? När jag lämnade henne satt redan två barn i vagnen. Då hade de just kommit ut :(

Kanske borde kolla upp ett nytt dagis, men jag har verkligen fastnat för personalen och dagiset... Men samtidigt tycker jag inte att ettåringar ska gå på samma avdelning som fyraåringar. De stora får anpassa sig till de små, personalen får lite ångest över detta och sätter igång projekt för dem. Men då står de små som också vill vara med. Pest eller kolera.
Igår och idag är det tiderna 9-15 som gäller.
På måndag är det MIN första arbetsdag efter 1½ års mammaledighet..

Rea hit, rea dit

Vilka reaor det har varit. Missat det mest dock. Men har lyckats få ihop lite dagiskläder till dottern ändå. Kanske mer än vad som behövs..

Imorgon är det onsdag, på fredag ska jag till BUP. Föräldrasamtal, gällande en ev diagnos. Så på fredag gäller det. Jag kommer sätta mig ner och storböla om det säger att han inte har en diagnos. Han driver mig till vansinne (får man säga så om sitt egna barn?). Han letar efter bråk. Han lyssnar inte. Men han är helt jävla underbar också! Min älskade son! Min gulleplutt! Min stora pöjk :)

Men trött är jag just nu... Kan vara ärlig att säga att min näsa snuddar vid väggen. Om ni förstår vad jag menar. Enough is enough..

Sjukling

Dottern blev sjuk natten till lördagen. Inget dagis för henne med andra ord. På torsdag, alltså övermorgon, kommer hon vara tillbaka. Så då har hon två korta dagar på dagis, 9-15. Nästa måndag börjar allvaret. Då ska hon vara där 07.45 till 16.30. ca 2 timmar längre än normalt :(


RSS 2.0