snälla ge upp.. jag ber dig... låt mig vara ifred..

Har haft huvudvärk, a`la spänningshuvudvärk med illamånde eller "lättare" migrän.

Började kl 15.00 med en TREO COMP - hjälpte sådär, lyckades sova i ca 1,5 timme..

Tog senare runt 18.00 en vanlig IBUMENTIN - ingen effekt alls

Klockan 21.00 - intog jag 3x250mg NAPROXEN samt 1st Pimperan.

Tror ni något har hjälp?

NEJ

Slutet på ramadan

Sambon är hos en vän och firar ramadans slut eller liknande. Är inte så insatt. Men firar gör han med GOD mat..
Som vanligt ville jag inte följa med, känner mig så utanför. Så jag väljer att inte följa med...

Har haft ont i huvudet ända sedan syrran åkte hem, spänningshuvudvärk kanske. Men jag mår illa också, kanske migrän?

Tog en TREO COMP men det hjälpte inte så värst mycket.

Skulle ha träffat syrran på lunch efter min körlektion. Men eftersom sonen var lite krasslig, kunde inte vi fullfölja planerna. Lockade dock hit syrran som satt barnvakt medans jag hade min 50 min lektion, och som tack köpte jag SUSHI till henne (och mig).

Trevligt att träffa syrran igen, hon har ju varit ute på tågluff sedan september. Alla städer hon har sett, va jag är avis..

Nu ska jag sätta mig med sonen i soffan och svulla godis.. (marabou chokladkaka)

Körlektion no 11 blev av trots allt!

Datum: 2008-09-30
Körlektion: 11
Moment: repetition av 3 samt 7
Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-10-03Ringde och avbokade min lektion pga sonen. När jag har pratat med dem tidigare så kan man få slippa betala en missad körlektion om man är sjuk. Sa de tidigare, men nu behöver man visa upp sjukintyg. Vilken läkare skulle vilja skriva ett sjukintyg på min son när han är superförkyld för att MIN körskola behöver den.

Blev lite förbannad, har ett konto hos dem. Kör minst 2 ggr i veckan, tycker att de kan bjussa lite. Vara lite mänskliga.

Tyvärr förstörde detta hela mitt humör, hela körlektionen gick åt pipskogen.
Ingenting stämde. Ratten var trög, allt gick bara åt helvetet

Ska tillbaka på fredag hoppas det går bättre då!!


Youtube videos på sl beteende!!

OBS!
Inte samma händelse som jag bloggade om igår!
körlektion no 11 - INSTÄLLD!

JAHA, så mycket var det för min elfte körlektion idag. John Blund levererade ett sjukt barn till mig... snyft..
Som tur var har jag en ny tid på torsdag om jag inte minns fel, eller om det var på fredag.

Hur som helst... Får läsa körkortsboken idag istället, mindre roligt men lika nyttigt!

Kissemissen nyopererad!

Vi kom hem nyligen med en nyopererad katt!

På vägen till djursjukhuset majuade hon heela vägen... Tassarna utanför gallret... mjau mjau mjau mjau...

När vi hämtade henne, sa de att hon skulle var omtöcknad hela kvällen. Men vem är det som traskar runt och runt.. Jo hon!

Jag satt och kelade med henne på golvet hon visade då magen. Och det var ett pyttelitet sår, fyra eller fem stygn. När vi kastrerade vår förra katt V, så hade hon ett mycket längre ärr.

Summan av kardemumman är att vår lilla gos katt mår bra efter omständigheterna!

SL kontrollanter ge upp!!!!!

Liljeholmen idag runt 14.35.
En kille går av tåget som går mot Norsborg, 4 kontrollanter ska just stiga på tåget. Men väljer att fråga killen om han har giltig färbiljettt. Han väljer att inte visa den (om han nu har en).
Kontrollanterna ställer sig runt honom, en av kontrollanterna håller i hans jacka.
Killen försöker att gå, kontrollanterna sluter cirkel runt honom mer.
De får killen mot väggen, nu står de nära honom. Han försöker gå, men hålls fast. En av kontrollanterna ringer polisen, en utomstående man säger till den omringade killen på spanska att han har rätt att gå. De har ingen befogenhet att hålla kvar honom.
Just då kommer 2 väktare, som har kallats dit pga detta. En av kontrollanterna går på den utomstående killen rejält, verbalt.
Att han inte har med ärendet att göra. Men han har bara informerat honom om hans rättigheter, kontrollanterna säger bara vilka hans skyldigheter är.

VILKA JÄVLA SVIN!

OLAGA FRIHETSBERÖVANDE kallas det att hålla fast någon mot dennes vilja... Detta kan ge böter, men har någon kontrollant någonsin dömts för detta?


Filmade slutet med min kamera, filmade jag synligt skulle jag nog ha blivit förd till väktarna sk hemliga rum!! Och där vet alla vad som händer....En rapport som slutar med, "inga synliga skador finns på NN"
Försökte ladda upp filmsnutten på datorn men det gick inte, ska försöka göra om det... Där ser man tydligt hur de har ringat inom honom!!

hmm....

Blir så arg att SL låter dem arbeta så här, om de inte har gilitig färdbiljett hänvisa dem ifrån perrongen!!


imorgon...

ska vår lilla älsklings katt kastreras... Men det är hon helt omedveten om än så länge. Hon undra nog bara varför hennes matskål är borta..
Igår köpte vi en fin liten transportbur till henne, det var verkligen på tiden. Hittade ingen bur med tjej färger, så det blidde en med grå botten till en gullig matchande liggunderlag..

Igår sprang vi runt i Kungens Kurva i vår jakt på en dator, hittade ingen... Men ska beställa från internet istället..

Idag åt vi något uber super gott till middag, nämligen KRÄFTOR. Hade vår egna lilla intima kräftskiva, jag och sambon.. Sonen satt och tittade på, han gillar inte kräftor, de ser äckliga ut.. Och läskiga.. hahah


Nu äter sambon sen middag no 2, han fastar... Men snart är den över. Är imponerad hur man lyckas gå en dag utan att varken äta eller dricka någonting. Jag skulle inte klara det!!

Ska in i köket och ta mig en liten liten bit tårta...

Sedan ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Åka buss med en katt tidigt på morgonen, och inte vilken dag som helst utan på en måndag... Hoppas medpassagerarna inte är allt för sura, misstänker att hon kommer prata lite (hmm mjau för livet sitt...)

*nattinatti*


Jo, förresten. Idag kom min lillasyrra hem från tågluffen. Skönt att hon är på svensk mark igen!
Saknat henne mucho grande :)

Coop Forum Västberga

hmm. Jag var där för första gången igår, fick inte så här jättebra intryck. Mycket folk var det på grund av att det är första veckan som de är öppna. PREMIÄR med andra ord. Men fick inte ett bättre intryck idag, när jag och sambon var där!

När man stod i kö, så fanns det från kassa 8 - 15 bemannade, resten var för de som använde sig av självscanningen.
Men kassa 13,14 och 15 är lite off, eller rättare sagt har Coop byggt hyllor bara ca 30 meter ifrån kassan. Köerna var långa, så stod man i kassan 12, så delade den sig efter ca halva vägen, det går inte att smita förbi och gå direkt till någon av dessa kassor, för man köar ibland hyllorna. Lite tajt med plats.

Det som slog mig både till och från affären, är att det INTE fanns gångar/plats för gående på parkeringen. Så man fick gå bland bilarna, inte så barnvänligt. Affären är i gångavstånd för många av oss som bor i området. Så ta bilen bara för att handla lite gör man kanske inte, nu har jag varken körkort eller bil så jag kanske inte ska uttala mig i just denna fråga. Bussen stannar även precis utanför affären. . . Tillbaka till saken, ingen plats för oss gående, samt tar du en kundvagn så måste man gå runt bilarna, på bilvägen, för det finns ingen plats att smitta förbi bilarna. Nu hoppas jag innerligen att de gör om dessa småfel...

Kundvagnar ser löjliga ut också, plast och i ljusblå. Men det som är positivt är att vagnarna är gjorda av PET-flaskor. Miljövänligt!(?)


Gud vad jag gnäller på nya Coop Forum, men jag är inte impad.... Kanske längre fram, men inte nu.
När man gick runt så såg vi övergivna kundvagnar lite här och där, det borde säga ett och annat!

viktig info!!


För er som missat detta.. Ring inte upp!!!!

+88 21 30 03 00!

Klicka på telefonnumret för vidare förklaring!


 


Lite bakis kanske, bara lite...

Huvudvärken släppte aldrig riktigt, men jag åkte ändå iväg på de planerade aktiviteterna.
Först ut var återträffen på Copperfield, med de gamla kursarna, nu arbetskollegor på distans...
Åt en god middag, biff med rotfrukter och potatis. Drack 2 öl ....
Kom dit lite sent, 19.30 och redan klockan 21.00 var jag på väg mot aktivitet no 2. Återträffen med de gamla tjejgänget. Åh va roligt. Alla var sig lik, bara något år äldre (host host)...
Synd att vissa inte kunde komma, kanske blir det en gång till.. Med alla...
Det är bara en sak som störde mig, en kommentar från en av tjejerna, hon hade hört ett viss rykte om en viss person. Och det gjorde ont... Tänker inte här säga... Men det hade gått rykten om mig med, men inget av dem stämmer kan jag tänka mig.. Efter att ha träffat och gjort slut med sonens pappa var jag som en ängel, jaja nästan..
En tjej frågade mig hur det var med min pappa, som jag avskydde som liten. Hon blev så förvånad när jag sa att jag ser honom som min riktiga pappa. ((min mamma och bio pappa separerade när jag var jätteliten, inga minnen av dem tillsammans. När jag var runt 7 träffade hon en man, som jag avskydde... "Förlorade" mamma då ju...Men idag, ser jag honom som min riktiga pappa. Han har ställt upp för mig i vått och torrt!!).
Hon sa även att jag var en exakt kopia av min mamma, hon glodde läänge... Men det bjussar jag på, tycker min mamma var snygg som yngre, nu menar jag inte att hon är ful idag. Missförstå mig rätt nu :)

Har inga döda lik i min säck...

Hur som helst, tog taxi hem. Visst inte att det fanns taxi till fast pris. 230 kr för att komma hem!! Inte illa pinkat!
Var hemma runt 02.30-03.00 tror jag. Hade inte så stor pejl på klockan. Vet att jag pratade med sambon innan jag somna... snark..


Innan jag glömmer, fick kommentar från en av mina fd kursare att jag hade blivit super fräsch, samma kommentar fick jag från en av gamla tjejkompisarna. Det kändes så jävla skönt!! Jag har vuxit.... hihihihih


Nej, ska rycka upp mig.
Vi ska iväg, till Kungens Kurva. Vi ska ev köpa en dator..... Hoppas hoppas....

Men vill få i mig lite fett först.... så sugen på något sliskigt gott....


Treo Comp fungerar

på migrän. Det kan jag lova! Känner mig lite off eller något... Har dragit i mig min första treo comp någonsin.
Fick en sådan migrän efter fritids incidenten, har fortfarande ont i huvudet och mår illa men det lilla kan jag stå ut med. Treo Compen tog av spetesen.

Nu är jag sminkad och ska klä på mig. Ska ut på puben, har inte bara en återträff ikväll utan TVÅ!
Ska först träffa mina gamla klasskompisar från förra årets kurs.
Efter av ha avnjutit en god middag och en eller flera öl ska jag gå vidare för att träffa gamla tjejgänget från förr. Vet inte riktigt hur det kommer att gå. Förhopppningsvis bra!
Hela kvällen kommer dock att hållas kort, ska ut med sambon och sonen till Kungens Kurva imorgon... Kan och vill inte ha baksmälla...

Oj innan jag glömmer. Nu har jag äntligen bokat kryssning till mig och sambon, fira ett år tillsammans som förlovade...Synd att ring 2 tar såå lång tid på sig att komma till mitt finger... Men snart snart!
Vi åker med TallinkSilja GALAXY

Vår hytt De Luxe, ingår Specialfrukost på Grill House, vi har även bokat bord till middagen på Buffen... Vi ska bara njuta...Lyxigt värre!!!

 
 

grrrrrrrrrrrrrrrrrr

på fritids.

Pratade med sonen imorse, han ville gå hem själv direkt efter skolan, det var helt ok för mig, då jag slutade tidigt själv. Mysigt att vara hemma tillsammans. Jag ringer fritids 12.15, säger att de kan be sonen gå hem. Ringer tillbaka efter 10 min, efter ha varit orolig för att sonen inte ville gå hem pga att de skulle grilla i parken. Kunde vara en mysigt avslut på veckan. Han ville dock gå hem, ok för mig. Någon minut senare ringer sonen till mig, han har ångrat sig. Vill vara med på grillningen. Bestämmer att jag hämtar honom runt 15.30..

Kommer hem ca 30 minuter senare, och vem är hemma? Jo, sonen. Han är ledsen, enligt honom var en fröken arg på honom. Och han ville då inte följa med till parken. Han säger att han var elak mot en tjej och ångrade detta. Men fröken skrek bara tydligen enligt hans version.

Jag ringer upp till fritids, som måste vara super oroliga vid detta laget, de ska ju kontakta polisen max 20 min efter ett barn har försvunnit från fritids. Denna tidsgräns var mycket nära, om inte tom passerad. Ringer till fritids, en kille svarar.. Barngruppen var i parken, berättar att min son är hemma och att personalen måste vara super oroliga. Får telefon numret till personalen.

Ringer upp dem, får prata med kvinnan  (som sonen säger skrek på henne) hon förklara situationen. De har förstått att sonen är borta. När jag undrade varför ingen har ringt mig eller på något sätt försökt leta efter sonen. Så säger hon, jag bad en annan personal ringa dig. Och tycker detta lät konstigt då jag pratade med denna person när jag ringde till fritids först. Då sa han ingenting till mig.

Va hade hänt om jag inte kom hem?
Tänk om något hade hänt sonen, och jag trodde han var på fritids??

Så jävla arg, ska ringa rektorn på måndag.
Migrän är på g känner jag... Fan för fritids....

Körlektion no 10

Datum: 2008-09-25
Körlektion: 10
Moment: repetition av 3 samt 5A/5B
Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-30

Vilken dag!!
Har de senaste 3 gånger fasat inför att övningköra. Idag var det roligare, först och främst för att jag kände mig säkrare. Fick lära mig backa i en mindre korsning, biltomt dock!!
A gick igenom olika sorters backningar/vändningar i 3 korsning samt på en rak väg.
Nyttigt! Och ROLIGT!!

Men när vi var på väg därifrån, så kände jag mig säker och glad! Men det fick ett abrupt slut, stod i en korsning, väntade på min tur att köra. Bilar bakom mig, men ju mer jag gasade ju mindre kom jag fram. Kom bara mer och mer backåt. Hade råkat lagt i backen istället för 1:an. Och hur fan lyckas man med det?? För stark för mitt egna bästa kanske.

För nu har jag börjat lära mig att växla ner till 1:an om jag står stilla i tex en korsning.

När jag var på väg mot körskolan var A stolt över mina nerver, jag var såå kall i korsningen. Ingen stress. Låg mitt i korsningen så jag blockade andra bilar.
Är det något jag har tagit med mig från denna lektion är BLOCKA i korsningar... Lägg bilen tydligt var du ska..

Känner mig mycket säkrare, och det är roligare då.. Växla går nu per automatik, vågar växla mer!!

Han sa att jag har avklarat moment 5A och 5B. Nästa gång blir det moment 7. Ute i tätortstrafik, vi kommer lämna villaområdet för att får lite mer utmaning.

Försov oss..

Att jag lyckas! Fattar inte. Ställde klockan på 07, den ringer, jag sätter på snoozen. Den ringer igen å igen å igen. Orkade inte gå upp. 07.40 vaknade jag av panik. Sonen ska ju vara i skolan 08.10. Han kom iväg lite sent 08.05, så han blev någon minut försenad, men det var mitt fel. Som tur var var sonen vaken när jag klev in i hans rum. Låg i sin säng och spelade Nintendo DS.

Hela dan har jag legat i sängen, kinderna var helt heta, sjuk??? Lite ont i halsen, men bara lite om jag känner efter...

Sitter å glor på tv nu. Gjorde misstaget att titta på RIX FM på TV6. Fadde var där som gäst, urk.. Tål inte den mannen, varför har jag ingen aning om. Men han fick ett litet ynka pluspoäng han sa att han fortfarande älskade Carolina Gynning. Och att han inte denna gång snackade skit om henne.

Ska till bilskolan snart, vi ska träna på att backa. Nääh nu blev det fel, JAG ska träna på att backa!!!
Det kan bli skoj!

Sjuka galna tankar

Jag har varit extem konstig idag. Tänkt på helt sjuka saker.
Personen framför / brevid mig, gillar h*n att vara underst eller överst i en sexakt?
Undra om h*n vill ge eller ta?

Samt ännu sjukare, tänker på en sak på vägen hem. Tänk om någon ringer och säger att min son har blivit påkörd, hur skulle jag agera?

Snacka om att jag är knäpp idag....


skola

Ska dra mig till skolan snart. Mår inte 100% bra! Är lite seg i kroppen, lite ont i halsen.
Har sovit hela morgonen, för att göra ett tappert försök att inte bli sjuk...

dagens the voice!

Satt o tittade på the voice på kanal 5. Kunde inte låta bli att märka av Josefins Crafoord agg mot Anna Skipper.
Är det svinkopporna som har fått henne på dåligt humör?
Bakgrund: Anna Skipper gick ut i pressen och sa att hon hade blivit smittad med svinkoppor från Katrin Schulman under inspelningen av hennes program Du är vad du äter. Katrin Schulman var gäst på The Voice några veckor tillbaka och berättade att hon hade svinkoppor, men det var några få som satt bak på nacken. Katrin sa även att hennes man inte hade blivit smittad, så hennes argument var lite hur kan Anna ha fått det medan hennes man Alex Schulman inte blivit smittad.

Kanske var Josefin Crafoord sur över att Anna Skippers man hade bjudit in sig själv?

Vilket som av anledningen går inte att säga, men Jakob gjorde allt för att göra en lyckad intervju...

Körlektion no 9

Datum: 2008-09-23
Körlektion: 9
Moment: repetition av 3 samt 4b.

Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-25


Höll på att missa dagens körlektion. Fick för mig att jag skulle övningsköra kl 14.00.
Av en slump gick jag ifrån datorn för att gå in i köket, då var klockan 10.30. Såg på kalender att jag hade lektion mellan klockan 11.00-11.50. Hoppad i kläderna fort och så iväg, hann med bussen som gick 10.48, och var på bilskolan 11.03... Gissa om jag var uppstressad och helt mentalt oförberedd.

Idag tränade vi mer på att jag självständigt ska växla från 2-3-4. Och sedan ner. Korsningar, igen. Bara träna och träna. Lite säkrare idag, små små steg framåt!
Fick tom köra igenom 2 små cirklationsplatser, rondeller.
Läraren blir tokig att jag tittar ner på växelspaken när jag ska växla. För han vet att jag kan växla utantill. Men ögonen bara faller ner.. opppsss

Tränade i en backe på att stanna i en påhittad korsning i motlut. Hur jag skulle växla ner till ettan och åka på dragläge. Skoj.

Nästa gång ska vi träna mer på moment 3, som alltid kommer göra. Ett moment som inte blir klar på ett naffs.
Han har bockat av 4b. Det som vi ska göra nytt på torsdag är moment 5a, backning.

Jag får panik så fort jag ser kvittot från bilskolan, har kört 1/5 av budget nu.
Hoppas jag klara mig!!!

Idag kan jag ärligt säga att jag ser framemot torsdagens lektion, skoj att lära sig nya saker.
Han sa om någon lektion, så ska vi börja på tätortstrafik.

Anledningen varför jag blir nervös när jag kör, tex i korsningar, är att jag inte har kontrollen. Bilskolläraren säger ca 40 meter innan, vid korsningen ska vi till vänster. Undrar om det är anledningen till att jag är lite osäker... Jag har ju ett kontrollbehov.... Undra sa en flundra...

Heron City

Kort inlägg idag.
Gick i skolan på eftermiddagen, stressad hem. Skulle få fin besök, av kollega/vännen K. För vi skulle sammasluta med resten av vårt arbetsgäng på Heron City. För att avnjuta en god middag samt en timmes bowling.
Ojoj va jag var dålig! Förra gången var jag bästa av alla... Men nu gick det åt pipsvängen.

Är ganska trött, ska med sonen till skolan imorgon då vi ska träffa läraren för att gå igenom årets åtgärdsplan för hans läsning. Han får extra hjälp någon gång i veckan för att komma igång med ljudningen. Han grejar det snart, han har blivit super uber duktig!!


Nu orkar jag inte mer, ska sussa. Sambon ligger i soffan och han vill gå o sova, men inte utan mig =)

*nattinatti*

heliga söndag, kära söndag

Lugn dag idag förutom mitt misstag... Vi kom var på Sats EN timme för tidigt för sonens dansklass. SatsDance.  Vi valde att gå hem, passade på att dra med sambon. Så jag fick lite sällskap.
Han är nu också medlem på Sats... Roligt att börja träna tillsammans. Hans kort är dock fryst tom 1 oktober pga ramadan.

Nu har den heliga söndagskvällen officellt börjat. Tittar på Miami Inc, sonen är i badrummet..

Kanske lite mys-mys ikväll... U never know...

*nattinatti*

Snurrigt värre =)

Vilken super nice helg...

Igår snurrade jag och sonen runt på Grönan. Vi hade pratat om det hela veckan, men det var inte förren på morgonen jag fattade. Shit vi ska till Grönan..
Visst fattade att det skulle bli skoj, men tänk om han inte hade passerat 140 strecket?? Då är ju hela dan körd.. Big time. 140 centimenter är minimumlängden för de flesta roliga karusellerna.
Har mätt honom vid träningslokalen där han brottar. Han var 139 cm lång. Precis. Senast vi var på Grönan med sambon och min mamma och syskon. Fick han inte åka Pop-Expressen.
Ja ja, vi tog våra VIP-åkband och begav oss till Grönan, vi var där runt 13 snåret.
Och han passerade 140 gränsen precis, och att han stod lite på tårna har inte med saken att göra...  :)

Vi körde ett race. Först åkte vi Pop-Expressen, vidare till Flygande Mattan för att sedan åka Kvasten. Jag höll på att skita på mig, under de första 15 sekunder, sedan var det super skoj. Denna gång blundade jag inte... Wiieee... Och sen tillbaka till Pop-Expressen.

Sedan gick vi in i Spökhuset, fy bubblan va läskigt ... Sonen gick bakom mig, kramade mig hårt... Han var som min skugga.... Det var ett "spöke" som skrämde skiten ur mig... Urk...

Sedan åkte vi Vilda Musen, sonen åkte Pop-Expressen ca 4 gånger själv. Frågade om han vill åka Kvasten igen, det ville han. hihih..

Fick honom att åka JetLine, han var rädd första backen ner, men sen njöt han bara av färden.. Vi åkte den 3 gånger på raken. Tur att det var lite folk, stod kanske max 4 minuter i kö....

Han åkte sedan Flygande Mattan, 3 gånger på raken, sen avrundade vi besöket med Nachos....

Han var nöjd, likså var jag.

En sak som inträffade som var lite komiskt. Första varvan på Flygande Mattan, stod en mamma med två barn framför oss. En av tjejerna var lite förkort, miniläng är 120 cm. Flickan var ca 15 cm för kort. Hon som jobbade där frågade om hon kunde stå på tårna. Flickan ställde sig på tårna. Och då sa den anställde, där ser du, du är ju lång. Varsågod och gå in....
Jaha, så kan det gå. Konstigt, det handlade inte om en eller två centimeter utan minst 15 centimeter!!

Vi åkte hem, sonen sprang direkt ut till vår park.

En lyckad dag som avslutades mindre lyckad!
Sonen vaknade upp efter att ha sovit ett tag. Han hade drömt en mardröm, han kände sig yr och alla skrek i drömmen.
Han drömde att han var på Grönan ensam... Och han ville inte vara ensam, det var läskigt....
Tog honom till vardagsrummet och pratade bort drömmen lite. Så han lugnade ner sig, sen sussade han sött i sin säng. Så vi vuxna kunde återuppta det vi höll på med.... (((mmmm va kan det vara??!))))

Vi alla tre sussade så gott...

Körlektion 7 och 8

Datum: 2008-09-19
Körlektion: 7 och 8
Moment: repetition av 3 samt 4.

Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-23


Vilken stress, recpeptionisten K ringde runt 11.10, frågade om jag vill komma in omgående och köra en dubbellektion då någon hade avbokat i sista minuten. Hoppade in i duschen, tvättade håret, en snabb sminkning, hällde (och jag menar HÄLLDE!) i mig en cambridgeshake. Snabbt iväg...
Klockan 12.00 var jag på bilskolan, okej kanske 12.03.

Idag tränade vi åter på KORSNINGAR, jag hatar hatar hatar.... Men A gick igenom först i lugn o ro innan vi åkte iväg. Vad man ska tänka på, lite moment för det jag inte gillar.
Åkte iväg, och sedan körde jag runt-runt-runt i Herrängen... Snurrigt värre.
Men jag vill fortfarande BROMSA när jag kommer till en korsning, men det ska jag tydligen inte göra.. Men jag vill ju så gärna...
Sedan tycker A att jag är för bråttom när jag ska växla ner/upp. Försökte förklara att jag inte har bråttom utan att jag är snabb i händerna.. Men det gick han inte på!! Förstår varför...

Straxt innan korsning:
titta i backspeglarna, blinka, bromsa, koppling och sedan växla ner..

Tycker det är jobbigt, mest på grund av att jag inte kan bedömma avståndet på sträckan än!

Sedan övade jag på dragläge i motlut samt medlut, roligt. Inga problem. Klarade det galant! Superskoj.

Nästa gång ska vi träna på att backa.. och vändning om jag har tur.

Tycker det går såå långsamt, jag jämför mig för mycket med andra. En på FL behövde endast 10 körlektioner (inga privat!). Receptionisten K behövde 13 lektioner.

Varför kan inte jag vara så duktig?

Tänkte först om jag ska be min kompis/fd chef om att övningsköra med henne. Men enligt bilskolan tar det ca 2 månader innan man får det godkänt från VV, och då känns det försent. 

Nej, måste rycka upp mig. Läser teorin så det sprutar ut från öronen. Vill så gärna...

 

körkortsböckerna bye bye

Hade läst böckerna, satt o halvsov i soffan. Kom på att jag behövde kolla upp nått på nätet, drar bärbara datorn till mig. Men te koppen var ivägen. slänger bärbara till fåtöljen närmast soffan, tar upp körkortsböckerna fort som attans. Första piro efter datorn.

Nu hänger alla böcker på tork i badrummet, på handdukstorken.... snyft...

Körlektion 6

Datum: 2008-09-17
Körlektion: 6
Moment: 3, mer repetition från förra lektionen

Körlärare: G
Nästa körlektion: 2008-09-19

Korsningar driver mig till vansinne. Vill bara bromsa .... urk.... urk.....

Vi gjorde samma sak idag och vi gjorde under lektion 4 och 5. Körde med G idag med. Skulle ha kört med H, men på grund av någonting så avbokade han alla sina lektioner. Kanske inte avbokade, men la över dem på alla andra körlärare.

Idag fick jag köra hela tiden.
Men måste lära mig lita på motorbromsen..men det är svårt, jag vill bromsa

Sedan har jag lyckats få in följande i min hjärna när det gäller bromsning

Är ettans växel i, ska man ned med kopplingen och sedan bromsen
Är tvåans eller högre växel i ska man bromsa först och sedan ned med kopplingen

Sedan måste jag lära mig VÄNSTER och HÖGER...
Körde till höger när jag skulle till vänster inte bara en gång UTAN två gånger.... Skäms

Pratade med receptionisten, datumet 16 december för uppkörningen gällde tydligen bara andra gångs provet. Vi som ska köra upp första gången ska man få en tid inom 3 veckor from anmälningsdatumet.. Andades ut!
*puh*

inga-förslag-till-rubrik

I måndags var  vi på möte i skolan, kommer ske fler gånger. Se om det blir någon lösning på problemen i klassen/skolan/fritids. Men vi har börjat leta efter en större lägenhet, så vi är inte främmande för att byta skola.

Igår var jag i skolan, en halvdag som vanligt. Dock den enda skoldagen denna vecka. Vi i gruppen ska skriva ihop en berättelse. Men det gör vi hemifrån, vi kommer maila varandra. Enklare så..

Kom hem efter skolan, passade på att vila en timme, huvudvärk.
Vaknade upp runt halv fyra, ringde hem sonen. Packade hans träningsväska och gjorde ordningen en macka åt han.
Sedan åkte vi till hans brottar träning. Synd att det inte är fler äldre, runt sonens ålder. så de blir jämna par. Det är tre killar inkl sonen som är runt 8-9-10 år.

Kom hem runt sju... sambon stod och lagade mat... mums. domeda....min favvo

Ärligt, Idol. Ibland skrattar man bara så man gråter. Vad tänker vissa på???? Sambon låg nästa dubbelvikt på golvet av skratt....

jaja, alla är vi olika....

Körlektion no 4 och 5

Datum: 2008-09-15
Körlektion: 4 och 5
Moment: 3

Körlärare: G
Nästa körlektion: 2008-09-17

Idag körde jag 2x50 min med G.
Kände mig lite illa till mods... Trivs ju så bra med A, men eftersom bilskolan ringde för att meddela en sista minuten avbokning så kunde jag inte motstå frestelsen.

Fick göra massor idag... Och roliga saker....

Fick köra runt o runt i ett närliggande villaområde.. Tränade åter med växlingen, från 1-2 och 2-3 och 3-2... Oj oj.. bara växla...... och växla....

Ett antal x korsningar passerad vi, det va knepigt. Skulle jag lämna företrädelse eller var det bara att köra ut försiktigt?
Det roligaste var kanske att blinka, jag kände mig såå stor!!!

Och ja, fick motorstopp i en korsning, men som tur var var inga bilar i närheten!! Tog det lungt, växlade ner till 1:an, hittade grundgasen och köra vidare... Smooth...

Kom dock på att jag har bokat upp massor av lektioner med tiden 17.00-18.40. Det är ju värsta rusningen då ju!! Men kanske lär jag mig fortare.

Fick köra tillbaka till bilskolan, kände mig sååå stolt!!

Med andra ord, ibland kan det komma positiva saker ur att vara otrogen  =)


Fick dock reda på mindre roligare nyheter. Tidigaste tiden man kan boka upp för uppkörningen är den 16 DECEMBER!! hallå..panik....boka boka boka boka...

jag är otrogen!!!

Det känns jobbigt att behövas säga eller ens erkänna detta. Men idag kl 14.15 kommer jag vara otrogen...


Mot min ordinare bilskolelärare, jag ska köra min första dubbel-lektion med en annan lärare på bilskolan.

Undra om jag och A kommer någonsin kunna reparera vårt förhållande igen.
Svaret får jag vänta på, ska inte köra med A förren på fredag...

Bilskolan ringde mig nyss, en sista minuten avbokning. Så då tänkte de på mig, eftersom jag fick avboka min lektion tidigare idag pga ett planerat skolmöte. Imorse fanns det ingen tid, men nu.. *jippi*

gårdagen

va så trött igår. Orkade inte blogga.
Men vill bara dela med mig lite snuskiga saker med er...

Burger King T-centralen, den vid pendeltågen.
Såg en av de anställda först plockade undan lite på borden...
Han fyllde senare på sugrören och servetterna för att sedan ställa sig bakom kassan.
Under den tiden tvättade han aldrig händerna, använde inga plasthandskar av något slag.
Kommer aldrig äta där någon mera gång....
Bläääää

tidig morgon...kalas...mormor...hemma

väckarklockan ringde 08.05*pip*
Klockan 09.54 tog vi bussen till pendeltåget...
Klockan 10.50 var vi framme vid kalaset....
Klockan 13.30 var det dags för hemgång
OCH sonen hade haft det super uber skojigt!!!!

Efter kalaset åkte vi till min mormors lägenhet, mamma väntade där på oss. Fick lite saker att ta hem...
Saker jag verkligen tyckte om...

Nu lagar jag wok till mannen. Hans favvo...

JAG VILL HA MITT KÖRKORT NU!!
En tjej på FL klarade uppkörningen efter endast 10 lektioner på bilskolan. That`s it!! Ingen annan övningskörning..

Jag vill det med!!!

Så trött.... Sonen med....
Sambon har legat på soffan hela dagen och glott på fotboll.... urk

VA i helvetet!

Nu får det vara nog.

Nu har det gått för långt i skolan.
Fick just reda på via sonens klasskompis mamma, att sonen samt 3 andra har skrämt upp hennes son.  Så pass mycket, så han fick gå och låsa in sig på toaletten. Och via sin mobiltelefon kunde ringa till sin mamma, som i sin tur kunde kontakta skolan...

Hallå??!?!??!?!?!?!??!

1. Blir så förbannad på sonen. (Han blev själv nyss hotad och skrämd av 2 äldre killar.)
2. Var fan var personalen?
3. Varför ringde inte någon från skolan hem till oss och meddelande detta??


Vet inte vem jag är argast på sonen eller skolan?
Arg på både två, men på olika sätt....

ÄR RIKTIGT RIKTIGT FÖRBANNAD.................

Och mobbing existerar inte på skolan, enligt rektorn. BULLSHIT!!

morotskaka

dagen har flytit på för alla oss i familjen idag.
Dagen till ära är det nu en morotskaka i ugnen... som alla väntar på att hugga i. Både sambon o sonen är i köket, undrar varför?

Ska sussa tidigt. lite seg. Skolan har gjort att jag har dragit ner kraftigt på tempot. Undra hur jag kommer klara att gå hemifrån kl 05 när jag ska till jobbet. längtar inte!!

Imorgon ska jag lämna sonen sedan ska jag ringa bilskolan, vill köra imorgon. hoppas det finns en tid ledigt.
Vill köra... så himla skoj :)

Nu ska jag joina resten av familjen i köket!

byebye


Möte

Idag fick jag äntligen tag på farfar, försökte ringa honom igår, två gånger. En gång vid lunchtid och sedan sent på kvällen. Ingen som svarade, provade ringa till båda husen. Blev orolig, gubben är ju inte ung längre.
Men idag efter skolan försökte jag ringa, fick tag på honom. Ville uppdatera honom lite om övningskörningen. Han uppskattade detta, det hördes...

Det var möte på skolan idag, med rektorn och vi föräldrar vars  barn var inblandade i fredagens händelse. Gick över förväntan.  Ena pojken kom förbi under idag, för att säga förlåt till sonen. Starkt tycker jag!! Det sa jag till han med!!
Nu hoppas jag bara att den andra pojken gör likadant. Men vet inte ens om hans föräldrar är medvetna om händelsen. Rektorn kontaktade aldrig familjen pga div orsaker...

Så himla seg idag, trött...Skulle jag sluta ögonen nu, så skulle jag somna. Garanterat!

Vill sova... men vet inte om det är lagligt att göra det nu, lite väl tidigt!
Angående sova, igår hade jag en mardröm... Usch, lite kuslig. Drömde om en klient... Vaknade helt förskräckt!

Sambon har jobbat idag, han har fått uppdrag från Uniflex. Han blev ju av med jobbet i början av månaden, pga neddragningar. Alla fick typ gå. Men på något lyckans sätt fixade han nytt på en gång. Okej, ett bemanningsföretag. Men han får uppdrag. Han kan jobba HELA veckan om han vill.... Om han (vi) har tur kan han vara kvar på samma ställe i ca 6 månader. *håller tummarna*

Ska läsa lte med sonen nu...

Sedan ska jag sooova....

*nattinatti*

snark

Vi är såå trötta. Sonen somnade på fem röda. Sambon hann knappt hämta täcket till soffan innan hans ögon slöts ihop.
Gick tidigare från föreläsningen idag, sonen hade sin brottning kl 17.00. Fattar inte hur alla hinner dit, har de inte så kallade vanliga jobb?? På torsdag kan vi inte närvara på träningen, kan inte gå tidigare från skolan igen. Det går bara inte...

Efter brottningen åkte vi hem där sambon väntade. Sambon och jag gick genast til vår lokala Thai restaurang. Köpte super uber god mat.

Sonen tränade på sin läsläxa. Och resten talar för sig själv. Här hemma är det TYST. Ska hoppa in i duschen och krypa till kojs. Börjar tidigt imorgon, ska vara på socialhögskolan kl 08.30. Snark.....

Imorgon ska vi ha ett möte på skolan med sonen, hans kompis och hans föräldrar och de pojkar våra söner polisanmälde. Hoppas det går bra. Vet bara inte hur man hittar till rektorns kontor. Får fråga fritidspersonalen.


*nattinatti*

Körlektion no 3

Datum: 2008-09-09
Körlektion: 3
Moment: 2 repetition samt börja på 3

Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-15

Lektion nr 3 avklarades idag.

Fick träna på momenten från föregående 2 lektioner,  mer krypkörning...även i backe. Jag fick även börja lära mig växla upp från 1-2-3, samt bromsa... Bromsningen tyckte jag var knepig, tvärtom. bromsa bestämt, ned med kopplingen och lätta på bromsen någon millimeter..

Men känner mig nöjd av dagens prestationer.

Nästa vecka kommer jag köra 2 lektioner med en annan lärare, det fanns inga lediga tider hos han jag har kört med hittils.

Längtar tills nästa gång *går-på-bil-rus*

Myggor överallt!!

Myggorna är inte allt lite fräcka i år!!
Sonen har flera myggbett på halsen,ett på fingret och ett på handleden. Den på handleden har svullnat upp som bara den. Både jag och sonen är överkänsliga för myggbett, våra bli jumbostora... No joke!

Låg i sängen igår kväll och filisoferade, kände mig lite stolt över att inte blivit biten av elak stygg mygga...
Vad vaknade jag upp med? Ett jävla myggbete precis brevid nyckelbenet! Bläää... Hoppas den inte svullnar upp.

Vi har försovit oss, eller rättare sagt jag har försovit mig. Snoozade lite föör länge.. Typ 20 min. Ajajbaja.
Men sambon har varit upp flera gånger under natten... Värre än ett barn... hihihih

Ska få iordning sonen så han kan gå iväg till skolan. Jag ska själv iväg snart, ska till Bilskolan.. Tredje gången... Längtar. Men har lite ångest inför skolan idag, har kanske inte gjort allt jag borde.. Men ska försöka läsa lite på vägen. Har lite dö tid mellan bilskolan och skolan.

See ya later!


sex sex sex sex sex sex sex

Det är allt sonen tänker på... Att hormonerna kommer redan runt 9 års åldern, det trodde jag inte...

Och nu menar jag inte sex som porr, utan pojksyndromet, någon lärinna som är snygg. Tittar på hennes ben, samt kanske försöker glutta lite på som sonen kallar "snippa".  Som vi vuxna kallar FITTA! Varför ska allt förskönas?? JaJa...

Nu dröjer det inte länge tills jag hittar en nedsprutad porrtidning under hans madrass *nervöst-sammanbrott*

Körlektion no 2

Datum: 2008-09-08
Körlektion: 2
Moment: 2 repetition

Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-09

Det här börjar bli en min blogg istället för familjeblogg.. Men så ska det inte vara...

Idag körde jag med A igen. För andra gången.

Denna gång fick jag öva på följande:

Krypkörning, A skötte pedalerna
Krypkörning i zick zack utan A´s hjälp.
Svänga med krypkörning

sedan fick jag bevisa att jag kom ihåg allt från förra gången-
Det är superskojigt, uberroligt att köra...

Ska köra no 3 imorgon kl 09.00-09.50, ska prova på att köra samt växla. Nice :)

Dagens bullshit!

Tittar på sälj annonser på blocket.se
I slutet av näst intill varenda annons står det:

"OBS! lånad mail kan endast nås via telefon" eller något liknande.

Men vem har INTE en egen mailadress på 2000-talet??Domedagen

Den 29 september ska vår lilla kissemiss kastreras... och få vaccin...

Dyrt kalas, men det är hon värd.
Min lilla älskling...


bil-tema

Imorgon ska jag övningsköra för andra gången.
Längtar...

Men måste börja övningsköra privat. Annars kommer det aldrig att gå. 
Att övningsköra privat med "okända" personer måste bringa in lite cash, undra varför inte fler privatpersonen övningskör med körkskole elever för att dryga ut kassan?
Tittade in på blocket.se, inga annonser där! Konstigt. Behöver köra med någon, som kan rätta sig lite efter mig. Måste finnas ett antal sjukpensionärer eller arbetslösa i området med bil.
Om ett par år kan jag kanske dryga ut kassan med det... *lampan lyser*

Ni måste tycka att jag är helt galen, visst jag känner två som jag kan övningsköra med privat. Men vet ni vad, hatar att ligga i last för andra. Kan detta vara ett slags självständighets syndrom????
 Kanske, kanske inte...

host host, aj aj, ont ont

Igår hörde jag att sambon hade en otäck hosta, men eftersom vi inte pratar med varandra, brydde jag mig inte att bryta tystnaden med en fråga.
När vi är osams så pratar vi inte med varandra.

Imorse började jag hosta, lät som samma host som sambon  hade igår (kanske har idag med).
Ihålig hosta, bränner i luftrören.

Usch, vill inte bli sjuk. Kan inte bli sjuk. Har hällt i mig ett glas med Berocca. *håller tummarna*

trender

Gällande skolan o dess trender, måste ha...

Först var det Pokemon kort som övergick till Yu-Gi-Oh! kort.
Sen var det poppis att ta med sitt gameboy konsol, som övergick till Nintendo DS/PSP.

Och nu är det stenkulor som gäller. Och inte bara små kulor utan det ska vara JUMBO..

De har tydligen tävlingar i skolan.

Vad kommer härnäst?

tvivel o drama

Sambon stod i köket o välkomnade mig hem igår. Med en ros bakom ryggen.. Nice

Sonen gick ut o lekte, kaos inträffar. Vill inte gå in på det, men en polisanmälan ska upprättas idag, hans kompis gjorde en igår. Kommer inte lämna sonen i skolan på måndag innan jag har fått tag på lärare/rektor/bitr rektor.
urk...urrrgghh

Sedan gick hela kvällen utför.

Får man ge upp?


utbrott

jag fick just ett spel. hjärtat  slår i 120, kan inte andas. Irriterad på alla i detta hus.
Sonen fick en utskällning av mig som heter duga, utan att förtjäna den.

Varför händer detta?

vi hann

Sonen sprang hem.. Så vi hann till träningen, dock 5 min försent. Men men, vi hann... :)

Nu e vi hemma igen, ska värma lite matrester från igår, sätta mig och göra skolarbetet. Sedan har jag råkat lova sambon att göra fritierade jätteräkor. ja ja, vad gör man för sin sambo?

Nej nu ska jag slänga in ungen i badet.....


jävla fritids

Ringde till fritids, kl 15.23. Bad personalen jag pratade med att skicka hem sonen.
Har väntat o väntat på sonen.
kl 16.18 ringer fritids, personalen jag hade pratade med, bad ett annat barn att säga till sonen att gå hem. Ursäkta? arrrggh.. Hon som ringer säger att hon låste ett rum, efter att kolla igenom det självklart. Problemet att min son hade gömt sig därinne. Så han var inlåst i ca 10 min. Men ingen personal reagerar på att han har gått. Och ändå har det gått 40 min efter jag ringde.

Vad är värst?
Att personal lägger ansvaret på andra barn att göra deras jobb?
eller
Att sonen var inlåst i 10 minuter?


Nu missar han brottningen. Börjar förstå varför barn har med sig mobiler till skolan.

brottning

Idag har vi haft självstudier. Det har vi ju nästan jämt. Vilken semester... Nja, lite skolarbete är det att göra. Vår lärare gillar att höra sig egen röst, så han sköter det mesta av pratande i klassrummet. Även vid redovisningar.

Nu har huvudvärken kommit tillbaka, hade migrän igår natt, lite huvudvärk under gårdagen.
Har tagit en värktablett,  hopas att den försvinner.  Men tror att migränen är på väg tillbaka, mår illa.
Jag ska med sonen på hans brottning idag, ser inte framemot det. Men  vad gör man inte för sitt barn?

Är supersugen på fler barn. Men vill vänta lite, vill att vi ska gifta oss först.

up in the sky

Datum: 2008-09-02
Körlektion: 1
Moment: 1 samt 2

Körlärare: A
Nästa körlektion: 2008-09-08
Jag har kört bil idag för första gången. Lärde mig starta, bromsa, mer än så hann vi inte. Satt i bilen ca 10 min för en kort genomgång hur man lägger upp lektionerna. Ser fram emot lektion no 2. Kommer dock köra med två olika lärare, vet inte om det är positivt eller negativt. Men att köra en timme per vecka kommer inte ge mig något. Alla lärare har ganska full bokat. Nu ska jag gosa med min sambo.

snygga jeansen

Köpte ett par skit snygg jeans igår, men de var lite stora. Jeans ska ju sita tajt, de gjorde inte 46:orna. Jag ringde Globen butiken idag, de hade 44:or. Så nu ligger det ett par 44:or i mitt namn och bara väntar på mig. Tror de blir lite väl tajta men vill prova i alla fall.

Tycker klädstorlekar är så konstiga. Som nu 46:orna satt lösa, gick in på H&M där fick jag inte ens på mig samma storlek, fastnade mellan låren och höften. Eller så fick jag på dem men inge utrymme för att stänga igen gylfen eller käppa knappen.
Hur kan de skilja så mycket i storlekarna. Så nu gillar jag KappAhl mest. Att komma in i ett par 44:or lyfter verkligen ens självförtroende. Att bara komma i ett par 46:or är helt underbart. Fattar inte att jag är så stor. Känner mig inte så stor. Jaja, påbörjade cambridge igår. Så ett steg i rätt riktining..


körlektion no 1

Tisdag kl 14.00 ska jag till bilskolan och köra bil för första gången... Nervöst


shit, fan, jävlar, jäklar, pisshelvet, skit

Nu börjar det bli  kallt... och vad kommer då som ett brev på posten, som möglet på en mögelost..
Hud eksemen kommer tillkänna.
Vill inte......
Orkar inte......

Så mycket

har hänt sedan dess. Livet rullar på även om man inte hinner med bloggen. Men ibland önskar man att det finns en pausknapp.
Lördagen: Kräftskiva hos mamma o co. Smasken. Vi har googlat fram hur man gör en egen lag, så vi ska ha en egen kräftskiva bara jag och sambon. Efter allla kräftor shootade jag o syrran päron Vodka. Åh fy va det brände! Men god eftersmak. Tror jag fick i mig 3 glas vitt vin. Hur som helst, vi hade det jätte trevligt !!!

Söndagen: Bio med småsyrrorna. Såg Barnhemmet, rekommendras varmt. Allt jag kan säga utan att förstöra filmen är KÄNSLOSAM. Att de pratade enbart spanska störde inte ett dugg, filmen  fick bara mer karaktär.

Måndag (idag): Skola 8.30-12.00. Sedan shoppingtur med mellersta syrran. Hittade ett par jeans, försökte hitta samma modell med en storlek mindre, efter sprungit i 3 olika affärer gav jag upp (ska dock åka till stan en snabbis imorgon, det finns en butik kvar, Globen). Jag o syrran åt på en mysig lite restaurang / Cafè. Vi sprang runt som fan i stan. H&M, Kicks, Kapp-Ahl mm mm.
Jag tvingade även med syrran till Medborgarplatsen för att besöka affären LoveStore, men de hade stängt (!??! snyft..)
Hittade en zoobutik på Östgötagatan, så nu har katten mat!


Just det innan jag glömmer, idag började Ramadan. Sambon fastar, och nu ska jag passa på att börja dricka mina cambridge drycker igen. Jag hade sån ångest inne i stan. Att köpa kläder, Storlek 46-48 .. Fattar inte, vill inte... Hatar min kropp. Men det ska det bli ändring på måste, om vi vill skaffa barn snart måste jag ner i kilo...


Sambon o sonen är i köket o lagar mat... Själv har jag just intagit en cambridge, smak Kakao...

RSS 2.0