SL kontrollanter ge upp!!!!!

Liljeholmen idag runt 14.35.
En kille går av tåget som går mot Norsborg, 4 kontrollanter ska just stiga på tåget. Men väljer att fråga killen om han har giltig färbiljettt. Han väljer att inte visa den (om han nu har en).
Kontrollanterna ställer sig runt honom, en av kontrollanterna håller i hans jacka.
Killen försöker att gå, kontrollanterna sluter cirkel runt honom mer.
De får killen mot väggen, nu står de nära honom. Han försöker gå, men hålls fast. En av kontrollanterna ringer polisen, en utomstående man säger till den omringade killen på spanska att han har rätt att gå. De har ingen befogenhet att hålla kvar honom.
Just då kommer 2 väktare, som har kallats dit pga detta. En av kontrollanterna går på den utomstående killen rejält, verbalt.
Att han inte har med ärendet att göra. Men han har bara informerat honom om hans rättigheter, kontrollanterna säger bara vilka hans skyldigheter är.

VILKA JÄVLA SVIN!

OLAGA FRIHETSBERÖVANDE kallas det att hålla fast någon mot dennes vilja... Detta kan ge böter, men har någon kontrollant någonsin dömts för detta?


Filmade slutet med min kamera, filmade jag synligt skulle jag nog ha blivit förd till väktarna sk hemliga rum!! Och där vet alla vad som händer....En rapport som slutar med, "inga synliga skador finns på NN"
Försökte ladda upp filmsnutten på datorn men det gick inte, ska försöka göra om det... Där ser man tydligt hur de har ringat inom honom!!

hmm....

Blir så arg att SL låter dem arbeta så här, om de inte har gilitig färdbiljett hänvisa dem ifrån perrongen!!


Kommentarer
Postat av: GasH

Lät läskigt.

vILL GäRnA SE filmen.

2008-09-29 @ 18:45:29
URL: http://asyl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska du se färjan ikväll? :)

2008-09-29 @ 18:49:52
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0