Helgen

Idag spenderade vi stor del av dagen inne i stan. Köpte mat o satt oss i kungsan. Vi satt där ganska länge, jätteskönt!
Vi satt o kommenterade alla barn som badade där, vissa barn gick ner i vattnet utan föräldararnas tillstånd. Hur kunde du veta det undrar du säkert! Jo, man förstod det när den vuxne kom springades o skrek. Ganska komiskt faktiskt. Det var några som sålde något som hette Chullas (eller något liknande), de hade med sina barn. De spring i vattnet. Hade kavlat ut klänningen resp shortsen. Men detta hjälpte inte mycket när de stod o knuffades på varandra, till slut ramlade båda! Dyblöta!! Sonen  satt o pratade om fåglar, om hur hanarna är finare än hornona. Hur de säker hade parats med varandra! Men gifta var de inte (han syftade på andparet som simmade i  "bassängen/poolen".  

Vi rörde oss sakta hemåt. Självklart stötte sambon på den ena kompisen efter den andra. Men inget fel med det! Bara trevligt! Kom hem. Grabbens kompisar kom o ringde på, de gick ut till parkleken! Sambon o jag åt middag, domeda. Fick ett ickeönskvärt minne om att jag hade brokat tvättstugan kl 19.00. Så det var bara att pallra sig ditåt! Allt rent nu, sköönt... Var ganska mycket tvätt, sambon hade bara smutstvätt med sig hem.. (undrar varför!?)

Nu sitter jag framför datorn, sonen tittar på någon film. Sambon har somnat i soffan. Han somnade när vi tittade på en spännande film, Mission Impossible 3. 

Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer det nya! 

*nattinatti*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0