Vilken dag

Skolan gick bra, men ca 85% av klassen jobbade på Hall. Så det var ganska tydliga gruppindelningar. Men men, ja vad kan man säga. Skaka på huvudet kanske?

Sonen provade på Brottning idag, det gick super! Han gillade det, from nästa vecka kommer de köra träning två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar. Dum tid dock, 17.00-18.00. Men vi får försöka pyssla ihop det.
Efter brottningen åkte vi genast till Mariatorget för castingen för JC`s nya kommande reklamfilm. Vet inte hur det gick för sonen, vi föräldrar fick inte vara med. Kanske bra...
Vi stod längst bak i kön, kom lite sent, en timme efter start. Men sedan gick en av casting personalen och tittade igenom alla som stod i kön, de la märke till sonen.  Men hon  var lite tveksam, han är ju bara 8 år. Men var snabb på att säga att han bli 9 år om ca 2 månader. Och han kan dra storleken 140 i kläder. Då var det ok!
Tror inte att kommer vidare, men bara att bli inplockade från kön borde vara en seger i sig. Måste ha gjort mycket för hans självförtroende att gå förbi kön.

Nu sitter jag hemma, skolan imorgon runt 08.15. Vet inte om jag längtar, det är så tidigt.

*nattinatti*

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Naw :)Jag tror att prinsen kommer med.

Vem vill inte ha en cooling som han :)

angånde om att piffa upp er lägenhet, säg bara tid och datum :)

Vi syns på Lördag, och Bio på söndag :)

Älskar dig! Från din lilla lillasyster <3

2008-08-28 @ 19:17:48
URL: http://ohsofashionable.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0