Kaos

Kaos.

Den senaste tiden har det varit lite kaosaktigt hemma hos oss !
Började med sportlovet, jippie. Skulle vara ledig hela veckan för att spendera lite tid med sonen. Men på måndagen får dottern feber redan dagen därpå känner vi att det är något som inte stämmer. Åker till Närakuten i Liljeholmen. Men de hittar ingenting. Allt var så fint så, förutom febern.

På onsdagen säger maken till mig att jag måste åka in med henne. Jag tar dottern och rullar mot Huddinge Akuten, blir snabbt förpassad till Lillakuten. Där får vi hjälp fort, eftersom dottern är så otroligt slö och varm. Hon reagerar inte på alvedonen, hennes feber går inte ner. Hon äter inte, dricker inte.

De tar cpr på henne, den är 177. Hon har jobbigt att andas så hon får inhalera lite medicin. De skickar snabbt över henne/oss till barnakuten eftersom de inte kan ta hand om henne. Hon är för sjuk. Väl där får vi remiss till lugnröntgen, misstänkt lunginflammation. Några timmar senare får vi träffa en doktor som bekräftar misstankarna. Hon har lunginflammation. Får medicin.

Min man lyckades få henne att ta medicinen, hur han lyckades är ett mirakel för mig.

Så då förstår ni hur vi har haft det..
Hon är än idag inte helt ok. Hon äter jättedåligt.
Dock så är hon på bättre humör, glad och go igen. Febern borta.

Men vi var riktigt oroliga, hon varken åt eller gick runt frivilligt. Bara hängde på axeln. Alvedon var fjärde timme. Med andra ord blev hon pumpad med mediciner.

Själv längtar jag tillbaka till Gambia som bara den (känner jag behöver semester...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0